Șase vedete din țara noastră ajunse pe coperțile revistelor internaționale

Frumusețea femeilor noastre a trecut demult granițele țării. Unele dintre ele au ajuns chiar pe coperțile celor mai cunoscute reviste din lume. Noi am selectat șase apariții autohtone de pe coperta giganților din mass media mondenă internațională și cu drag vă lăsăm să le savurați apariția! 

Nadejda Savcova. Cu o carieră internațională în modeling, Nadejda apare în 2014 pe coperta ELLE Spania. 

Elena Matei. A cucerit cititorii ediției ELLE Grecia, în februarie 2019.

Ana Pîrlog. Deși nu pe copertă, bruneta a reușit să  atragă atenția iubitorilor de modă grație pictorialului apărut în revista VOGUE, acum trei ani.

Doina Ciobanu. Tânăra a colaborat cu o mulțime de publicații cunoscute din întreaga lume. Printre cele mai recente se numără apariția sa în paginile revistei Hello Fashion din Marea Britanie în 2020 și pe coperta Elle România în 2021, pentru care a oferit un interviu despre sustenabilitatea în modă. Detalii aici.

Alexandrina Țurcan. Modela și, mai nou, dansatoare și actriță are în „colecția” ei o mulțime de fotografii care pot fi văzute în revistele ELLE, L’OFFICIEL, HARPER’S BAZAAR ȘI VOGUE. Una dintre cele mai incendiare apariții în reviste este cea din publicația franceză pentru adulți, LUI, în care blondina este dezgolită frumos.

Xenia Deli. După ce a putut fi admirată pe fața publicației SPORTS ILLUSTRATED, în 2012, Xenia a apărut și pe ELLE doi ani mai târziu. Totuși, câteva imagini cu basarabeanca noastră pot fi revăzute și în paginile VOGUE de acum câțiva ani, în care bruneta a pozat pentru un brand de bijuterii.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin