Sensi bar & café, un local rafinat pentru gurmanzi adevărați

Sensi bar & café reprezintă începutul unei noi ere gastronomice, pe care adevăraţii cunoscători o vor aprecia pe măsură. Cu alte cuvinte, în acest local rafinat, vei găsi cele mai surprinzătoare plăceri gustative, departe de banalitatea de a-ţi potoli foamea și setea.

img_5427-hdr_optEste un bar autentic de nivel european, în care pot fi găsite cele mai proaspete stridii și fructe de mare, exclusive în Republica Moldova. Bucătăria la Sensi este mixtă, și europeană, și asiatică, și japoneză, iar specialitatea casei sunt considerate stridiile, cele irlandeze ce se numesc „Saint Patrik” și stridii franceze cu denumirea „Perla albă”, care sunt mai cărnoase. Pe parcursul lui 2017 localul va organiza întâlniri și cine gastronomice cu prestigioși bucătari-șefi, barmani-șefi și restauratori din spaţiul CSI și european.

img_5530_optSvetlana Stanchevici, prezentatoare la prime TV:

Singura condiţie pe care o am când îmi selectez bucatele dintr-un meniu este să nu conţină carne, pentru că sunt vegetariană. În rest, accept cu mare curiozitate orice provocare gastronomică și chiar îmi plac experimentele și combinaţiile îndrăzneţe în farfurie. Bucătarii de aici au excelat în aceasta, cred că meniul actual este de un nivel merituos.

Îmi plac foarte mult aici supele japoneze, salatele, peștele. Venim cu drag aici la prânz cu prietenele, dar venim și pentru a petrece serile, în special cele de weekend… Deci, pot spune ferm că acest local poate înlocui orice club, pentru că invită deseori noi DJ, organizează petreceri diverse. E primăvară, timp pentru dragoste, vin alb şi stridii aromate servite aici.

Adresa:

Or. Chișinău, bd. D. Cantemir 3/2,

tel.: 0621 99 188

Abonează-te la articolele

Vip Magazin