Serghei Cebotari conduce banca nr. 1 în Moldova

Perspicace şi vizionar, Serghei Cebotari este managerul a cărui experienţă adaugă valoare instituţiei pe care o conduce, adica Moldova Agroindbank. Datorită perseverenţei sale, preşedintele Comitetului de conducere al MAIB a plasat instituţia în topul performanţei bancare şi a preferinţelor clienţilor.

“Bankingul este domeniul care mă reprezintă şi care mă face să performez, să excelez şi să fiu mai bun. În 2019 am devenit mai digitalizaţi ca bancă, am dezvoltat şi extins portofoliul de produse şi servicii bancare, am crescut numărul clienţilor şi am cules premii la nivel internaţional şi naţional.”

Moldova Agroindbank a fost în 2019 banca nr.1 pe piaţa financiară din ţara noastră, fiind partenerul de afaceri a aproximativ un milion de clienţi activi. Pentru acest an, Serghei Cebotari şi-a propus ca împreună cu echipa şi clienţii băncii să construiască prezentul şi viitorul ţării. El a fost desemnat Omul Anului 2019, la categoria “Management”. Interviul integral în care acesta povesteşe despre pasiunea sa pentru muncă pe care o face, îl găsiţi în revistă.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin