Shopping MallDova prezintă: O familie la Mall

Să găseşti un loc perfect pentru distracţii şi cumpărături e o mare provocare. Ba mai mult, ce faci atunci când membrii familiei tale au gusturi diferite în materie de modă, cosmetice, accesorii, timp liber şi restaurante? Nu te panica! Îţi recomandăm cu încredere să vii alături de cei dragi la Shopping MallDova, unde ai la dispoziţie aproximativ o sută de magazine de la cele mai tari branduri, zone de agrement, restaurante, cinema, un salon de frumuseţe, bănci, farmacie, parcări subterane. Iar ca dovadă că tot ce spunem e adevărat, i-am invitat pe Costi Burlacu, Corina Ţepeş şi fetiţa lor, Smaranda, să petreacă o zi la Shopping MallDova.

Rock & Roll Bowling

Costi e pasionat de bowling. Nu ratează nicio întâlnire cu prietenii pentru o partidă de aruncat popice şi pentru o doză de distracţie. „Dacă iniţial îţi pare că această activitate nu necesită mare efort fizic, la final simţi că ai dat jos câteva calorii şi chiar ai făcut sport”, recunoaşte Costi.

Fie că doreşti să joci individual, fie cu gaşca de amici, ai liber să alegi una dintre cele şase piste de joc. Deci, să înceapă distracţia!

274a5867page_76_opt

Magazinul „Vizaje-Nica”

Pe Corina am găsit-o la magazinul de produse cosmetice „Vizaje-Nica”, locul perfect pentru cei care vor să găsească ultimele noutăţi în domeniul frumuseţii şi al îngrijirii corporale. Este situat chiar la parterul mallului, la intrarea centrală. „Ador brandurile Collistar, ArtDeco, Bourjois şi mereu sunt în căutarea noilor apariţii din această industrie”, spune Corina. Mereu are în geantă produse cosmetice, pentru că, să recunoaştem, pentru o persoană publică imaginea are un rol vital în cariera sa.

274a5545page_77_opt274a5568page_77_optMagazinul „Pierre Cardin”

Am mers alături de Costi la magazinul Pierre Cardin, unde am găsit haine şi accesorii pentru bărbaţi semnate de cei mai renumiţi creatori. Aici putem enumera Versace, Carlo Pignatelli, Pierre Cardin etc.

Interpretul a ales două ţinute: una elegantă, alta smart casual. „Am avut parte de consultanţi care ne-au oferit ajutor ca să construiesc cele două lookuri. Se simte şi calitatea produselor, una superioară. De obicei, cumpăr din afara ţării haine, dar iată că am găsit şi la noi lucruri foarte interesante ca design şi stil”, a spus interpretul.

274a5702page_78_opt

274a5641page_78_optMagazinul „TESORO mio”

Micuţa Smaranda şi-a găsit hainele perfecte pentru şcoală şi nu doar, la magazinul TESORO mio. Aici, cele mai tari branduri pentru copii aşteaptă să fie descoperite de micuţele fashioniste pentru a fi în trendul sezonului.

Dacă pentru ţinuta de şcoală am optat pentru culori mai „serioase”, un design clasic, pentru ţinuta casual am dat frâu liber culorilor tari (imprimeul cu verde neon), haine comode şi lejere.

274a5715page_79_opt274a5755page_79_opt

Restaurantul „Lord of the Wings”

Cei trei s-au delectat cu bucate bine preparate, delicioase şi pentru toate gusturile. „Vedetele” mesei au fost costiţele fragede de porc în sos barbecue servite cu salată de varză şi cartofi prăjiţi, o adevărată operă gastronomică! Restaurantul este cunoscut şi pentru cele 20 de varietăţi de sosuri (nu găseşti în altă parte o asemena diversitate), pe care poţi să le guşti alături de bucatele tale preferate din meniul „Lord of the Wings”. Poftă mare!

274a5812page_80_opt274a5793page_80_opt274a5804page_80_opt

Shopping MallDova

str. Arborilor 21,

Chișinău MD – 2025,

Republica Moldova

Telefon + 373 22 603 601

www.shoppingmalldova.md

shoppingmalldova

Coordonator, autor: Iuliana Mămăligă. Foto: Andrian Irimca. Loc: Shopping MallDova

Abonează-te la articolele

Vip Magazin