„Sincer cu Tine” cu Dianna Rotaru: „Eu cred în Dumnezeu şi în bumerang”

Citește câteva mărturisiri făcute de interpreta și actrița Diana Rotaru, în podcastul „Sincer cu Tine” cu Zina Bivol.

Atâta timp cât cineva nu mă cunoaște, dar își dă cu părerea, nu mă afectează de loc. Eu mi-am făcut imunitate la toate vorbele și asta datorită părinţilor. Ei mi-au cultivat valori frumoase și corecte. Sunt lucruri care le ţin pentru mine și spun lumii doar ceea ce vrea să audă.

Înainte de a merge la actorie, mă gândeam să merg la drept, întotdeauna am fost pentru adevăr, dar în facultate am înţeles că adevărul nu se consumă și nu este digerabil. Oamenii preferă jocul, falsitatea, iar dacă asta cer, asta
li se dă!

Da, pot fi răzbunătoare, dar nu întotdeauna îmi aduce satisfacţie. Uneori poţi să suferi din cauza asta. Așa că e mai bine să-ţi găsești un echilibru.

Într-o relaţie sunt femeia transformer, nici eu nu știu cum mă pot schimba de la o zi la alta. Sunt diferită și flexibilă. Îmi place să găsesc conexiune cu oricine. Nu o să mă vedeţi niciodată să mă bag sub pielea unui om, dar să ajung la inima lui, poate! Eu nu merg pe interes, ori a fost conexiune ori la revedere.

Pentru mine într-o relaţie este cel mai important sexul, apoi celelalte. Femeia care nu este iubită la timp este o femeia rea, stresată. Sunt niște chestii biologice care trebuie respectate. Nu vorbesc despre toate, decizile, timpul și gândurile ne aparţin diferit.

Eu sunt cu vibraţia sus, chiar și atunci când mă doare ceva eu caut soluţia. Dacă vii să-mi povestești despre problemele tale e ok, dacă pot, te ajut, dacă nu, nu. Mie îmi place să mă înconjor de oameni pozitivi, rezistenţi la probleme.

Eu cred în Dumnezeu şi în bumerang. Mereu am făcut bine, cu emoţie și sensibilitate! Sunt vulcanică și m-am prins la ideea că nu pot fi suficient de răbdătoare. Plâng dacă e de plâns, asta foarte mult mă eliberează.

Eu mi-am văzut îngerul păzitor. Eram un copil. A fost pentru câteva secunde, dar atât de adevărat! Spun asta fiindcă oamenii s-au îndepărtat foarte mult de credinţă. Sunt chestii care nu sunt date oricui. Când eram mică, o întrebam pe mama unde este Dumnezeu și în timp am înţeles că el este peste tot și nu trebuie să ne îndepărtăm de la credinţă. Azi banii pot cumpăra toată puterea, dar nu și sufletul.

Eu vorbesc cu mine, fiindcă doar atunci te auzi. Îmi spun adesea în voce că sunt prea bună și-mi repet să nu dau sfaturi, să nu mă implic cu sufletul și bunătatea mea, dacă nu mi se cere. Atunci când vrei să ajuţi mai mult, poţi să încurci mai tare.

Îmi este frică de gândacii de bucătărie. Numerologul meu Ala Andon, spunea că asta ar însemna frica de oamenii răi, urâţi la suflet, negativi și meschini. Mi-e frică să sar de la înălţime, dar să mă uit mai sus, niciodată!

Interviul integral poate fi vizionat în video-ul de mai jos:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin