STARNET – Top Branduri 2021

De 18 ani, StarNet rămâne a fi brandul de încredere cu o calitate a serviciilor constatată în timp. Cu un capital 100% local, compania păstrează o poziție de lider în topul brandurilor moldovenești, fiind marca de referință în categoria tehnologiilor informaționale și comunicațiilor electronice.

0
de școli cu internet gratuit

PROVOCĂRI ȘI REUȘITE

Pentru StarNet, anul 2021 a fost unul cu provocări majore, dar și cu reușite considerabile, un an în care au crescut indicatorii financiari și a fost lansată o serie de proiecte importante atât pentru companie, cât și pentru întreaga societate. Ei se mândresc cu faptul că sunt printre primii care au adus pe piață Wi-Fi 6, cel mai rapid Wi-Fi de până acum.

INTERNET GRATUIT

Probabil una dintre cele mai importante realizări a fost semnarea Memorandumului de Înțelegere cu USAID în vederea susținerii conectivității și utilizării tehnologiilor digitale în educație. În cadrul acestui memorandum, compania StarNet va conecta la internet gratuit 300 de școli din întreaga țară.

REZULTATE

  • Au obținut Brandul Anului în telecomunicații.
  • Au oferit 1500 de premii în cadrul „Câștigă cu StarNet”.
  • Au construit de la zero, timp de 24 de ore, infrastructura de telecomunicații a primului centru de vaccinare anti-Covid, în incinta sălii de sport ASEM.
  • Au lansat StarNet TV Prepay și StarNet TV Diaspora.
  • Au adăugat în grila TV mai multe canale în format HD și au susținut cele mai faine evenimente cu implicarea tinerilor.

AȘTEPTĂRI ȘI PAȘI SPRE VIITOR

În pas cu schimbările, echipa StarNet are planuri curajoase pentru 2022. Vor continua conectarea a 300 de școli din toată țara la internet gratuit și vor oferi asistență necesară pentru buna funcţionare şi modernizare a sistemului informaţional pe tot parcursul derulării proiectului. Obiectivul este de a asigura conectivitate Gigabit pentru fiecare școală, pe etape, începând cu instituțiile educaționale din municipii și orașe (centre raionale) și, treptat, acoperind școlile din sate pentru a reduce decalajul digital.

Pentru StarNet, anul 2021 a fost un an al provocărilor, dar și al rezultatelor remarcabile. Cred că datorită curajului și dedicației pe care o are echipa StarNet, am reușit să realizăm obiectivele setate. Ne propunem să contribuim și în continuare la dezvoltarea unei educații de calitate, vom continua să fim promotori ai inovației și ai modernizării sistemului educațional.

ALEXANDRU MACHEDON

FONDATOR STARNET

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin