Ștefan Roșcovan, deranjat sau nu prea de asemănarea sa cu Justin Bieber?

Prestațiile muzicale ale tânărului au cucerit publicul român, acasă, în Moldova, el fiind deja un star în devenire. Face muzică de mic copil, iar perseverența și ambiția, l-au poziționat drept următorul Justin Bieber, potrivit presei române.

Este acesta un lucru bun sau care-l deranjează, află în interviul de mai jos:

  • Ce contează mai mult în viziunea ta, talentul sau munca?

Niciodată nu am încercat să mă gândesc dacă e vorba de talent sau muncă. Sunt însă ferm convins că fără de muncă, nimic nu poate deveni realizabil.

  • Cine ar reprezenta un idol pentru tine?

Probabil Simon Cowell. Îmi place foarte mult modul său de gândire, sunt fascinat de lucrurile pe care le-a realizat în viață. Să nu uităm de faptul că la 37 de ani bugetul lui era de 0$, deci asta demonstrează că niciodată nu e târziu să-ți realizezi visul.

  • Care este cel mai prețios sfat primit de la Loredana Groza, în cadrul concursului Vocea Romaniei?

Loredana este o femeie superbă. Pe tot parcursul acestui proiect, ea a devenit o a doua mamă pentru mine, m-a susținut, mi-a oferit sfaturi și mi-a dat inspirație non-stop. O respect foarte mult pentru timpul pe care și-l găsește ca să-l petreacă alături de noi și pentru toată munca depusă pentru acest proiect. Nu ai scuze la Loredana. Este o femeie perfecționistă, ea caută asta în noi, și asta este ceea ce încerc eu să-i ofer ei. Este vorba de o muncă de echipă, iar dacă publicul reușeste să recepționeze mesajul gândit de mine și Lori, înseamnă că ne-am făcut datoria.

5ac698a1c2cc1f492ff6c473b16f3eb2

  • Care sunt ingredientele unei cariere în muzică?

Este trist faptul că majoritatea oamenilor consideră că artistul face totul. Ei bine, eu aș spune că este vorba de lucrul de echipă, iar eu, niciodată nu m-aș fi descurcat dacă nu aș fi avut o echipă excepțională în spate care continuă să mă susțină până în acest moment. Ador lucrul făcut alături de oamenii cu care primesc plăcerea să lucrez, oameni care își dau seama de seriozitatea situației și oameni pentru care nu a existat vreodată grafic de lucru. Cred că doar lucrul în echipă este cel care este cu adevărat productiv și inspirațional.

  • Unde te visezi peste 10 ani?

Nu știu dacă aș putea spune că sunt un visător, dar cu siguranță am planuri mari, probabil prea mari. Cel puțin, am scopuri și sunt aproape ferm convins că totul va fi conform planului. Aș vrea să mă văd sigur în ceea ce fac, să nu am regrete despre deciziile luate în trecut, și să fiu alături de persoanele pe care le iubesc. Absolut tot ce e legat de carieră, va veni deja de la sine, îmi este în sânge perseverența pe planul profesional.

thumb1_stefan_roscovan_-_echipa_loredana

  • Ce parere ai despe asemănarea ta prin care publicul te asociază cu interpretul Justin Bieber?

Justin Bieber… nu m-am gândit mult la acest subiect. Pot doar să spun ca îl respect foarte mult pentru realizările de până acum. Cred că este un viitor rege al muzicii pop, iar dacă lumea mă compară cu el, atunci cred că este doar de bine.

  • Te-ai gândit ce vei face dacă câstigi Vocea Romaniei?

În sfârșit o să pot să fac o investiție serioasă în ceea ce iubesc eu să fac și anume, să produc. Mi-aș crea instantaneu unul din cele mai mari studiouri muzicale din Republica Moldova și o să fac tot posibilul ca să-mi deschid Label-ul meu și Casa de Productie.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin