Stil de artist. Ionel Istrati: „Eu sunt cel care hotărăște aparițiile mele, atât pe scenă cât și în videoclipuri” (Foto)

Putem spune despre Ionel Istrati că este un artist complet. Pe lângă muzica, care ajunge mereu în topuri, videoclipurile superbe, show-urile spectaculoase – cântărețul pune mare preț și pe aparițiile vestimentare.

Ionel își respectă publicul și indiferent că apare pe o scenă mare de peste hotare sau într-un concert prin raionele din țară – ținutele sale sunt impecabile. Analizându-le ne dăm seama cu ușurință că îi place să iasă din tipare. De cele mai multe ori optează pentru costume, dar niciodată simple sau formale. Acesta stilizează toate ținutele sale și are grijă să fie memorabile.

Recent, Ionel și-a organizat o nouă ședință foto. Cântărețul a optat pentru un costum cu aspect metalizat. Totuși, mai interesant decât ținuta este locul în care a avut loc ședința foto… într-o închisoare.

E clar, Ionel își dorește să fie un trendsetter și la capitolul fashion.

Artistul ne-a mărturisit că investește destul de mult în imaginea sa:

„Atunci când sunt invitat peste hotare la concerte în Italia, Franța, Germania – obișnuiesc să fac cumpărături de la diferite branduri. Noi știm că piesele de brand costă. Deci, este o investiție destul de mare. Iubesc să susțin și producătorii autohtoni. De mai mulți ani am o colaborare frumoasă cu Janna Berezovscaia, Mircela Moroz. Ele îmi cos manual, adevărate opere de artă”, ne-a povestit Ionel.

Dacă tot am vorbim de branduri. Nu am putut trece cu vederea faptul că interpretul adoră creațiile Balmain.

De exemplu, acest sacou cu aplicații aurii pe mâneci costă în jur de 5 mii de euro.

Acest costum din piele, la fel este o creație Balmain. Și în acest caz, Ionel a trebuit să scoată o sumă frumușică din buzunar. Mai exact – o pereche de pantaloni din piele poate costa în jur de 3 mii de euro.

Ionel spune că este apreciat de către fani pentru alegerile sale vestimentare:

„Oamenii nu mă critică pentru ținutele mele, dimpotrivă, de cele mai multe ori sunt întrebat unde fac shopping sau cine mi le-a cusut. Eu optez pentru un stil mai clasic, dar cu o tușă personală. Până la urma, vestimentația este o carte de vizită pentru o persoană publică. De-a lungul anilor am lucrat cu mai mulți stiliști, dar oricum totul a fost inventat și creat după bunul meu plac. Eu sunt cel care hotărăște aparițiile mele, atât pe scenă cât și în videoclipuri”, a mai adăugat artistul.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin