STOP DURERILOR SEZONIERE!

[ADLER MEDICAL]

ODATĂ CU SOSIREA SEZONULUI RECE, MAJORITATEA OAMENILOR SE CONFRUNTĂ CU ACUTIZAREA BOLILOR CORNICE. PRINTRE ACESTEA – DURERILE DE SPATE LOMBARE ȘI CERVICALE, AMORȚELILE DIN MEMBRE, DURERI ARTICULARE.

Scott Le Neal 
Terapeut Manual
Scott Le Neal (Terapeut Manul)

Durerile devin mai persistente pentru că se schimbă brusc vremea, iar odată cu acestea se dereglează și anumite procese metabolice ce duc la acutizarea lor. De asemenea, toamna pentru multe persoane înseamnă schimbarea stilului de viață și a nivelului de activitate fizică: cei care vara sunt foarte energici, toamna reduc din activitate pentru că nu mai au timp sau condiții necesare. Iar la alții dimpotrivă, dacă vara nivelul de efort fizic este mediu, atunci toamna este unul înalt, acesta fiind legat de necesitatea lucrărilor de câmp, dar și de alte activități de pe lângă gospodărie.
În ambele cazuri această schimbare este stresantă pentru tot organismul, în special pentru sistemul muscular-scheletal, iar cel mai des, aceasta se resimte prin dureri de spate acute sau dureri de brațe, umeri, genunchi etc.

CE PUTEM FACE ÎN ACEST CAZ?

La Adler Medical oferim un spectru larg de servicii și consulații specializate pentru durerile de spate lombare sau cervicale. În primul rând, pacientul trebuie examinat de medicul neurolog sau ortoped, iar mai târziu – de medicul fizioterapeut-reabilitolog și kinetoterapeut. În echipă, ei pot recomanda combinația optimă de proceduri, pentru fiecare caz individual. În funcție de cum a debutat boala, cum a evoluat și cum se simte pacientul la momentul vizitei în cabinetul specialistului – recomandările de tratament pot varia.

Specialistul identifică și aplică generatorul de unde mecanice pe zonele-problemă, și totodată combină ședința cu manevre de terapie manuală. Ca rezultat, pacientul simte o ușurare a simtomelor, uneori chiar și din prima procedură. Totuși, pentru rezultate optime și de durata trebuie finsat tot cursul de proceduri, recomandate individual pentru starea pacientului.

Nu lăsați ca durerea să vă controleze viața! Adresați-vă la specialiști cât mai curând posibil pentru o viață fără durere!

Date de contact:
Str. Bulgara 41

0674 71 760

www.adlermedical.md

facebook: AdlerMedical
Instagram: altermedical

Abonează-te la articolele

Vip Magazin