Svetlana Sainsus despre cum e să fii mamă

Se spune că anii bisecți sunt cu adevărat speciali. Și toată omenirea pare să se fi convins de acest lucru în ultimele 12 luni. Pe lângă faptul că multe planuri ne-au fost date peste cap din cauza pandemiei, totuși pentru mulți 2020 rămâne a fi cel mai frumos cadou. Și asta pentru că anume în acest an au devenit părinți. Cum au aflat despre marea noutate, ce prenume au ales pentru bebelușii lor, cu cine seamănă aceștia, dar și ce mesaje le-ar transmite copiilor lor în ziua când vor deveni maturi cu acte în regulă, veți afla de la eroii acestui proiect. Cine sunt ei, rămâne să-i descoperiți în câteva clipe. Dar, atenție! Urmează imagini care vor stârni multe amintiri și emoții. Sunteți gata?!

 

01.03.2020
1.900 kg
45 cm

Despre sarcină am aflat fiind acasă după frumoasa călătorie în India. Eram sigură că undeva m-am întoxicat cu mâncare acolo, iar simptomele au apărut mai târziu. Nu ne-am așteptat, nici eu, nici tăticul ei.

Eu eram oarecum resemnată că nu voi mai avea copii, dar picătura de speranță și credința în Dumnezeu, și în minunele Lui, totuși au fost mai puternice decât orice medicină.

Mereu ziceam că dacă voi avea o fetiță o voi numi Maia sau Iana, astea erau numele mele preferate. Dar m-am trezit din somn într-o seară, pentru că o visasem pe bunica iubitului meu în care îmi spunea că voi avea o fetiță pe nume Lia. Îndată l-am trezit și pe el. Am rămas uimiți ambii. El avea o relație specială cu bunica lui. Atunci am zis că dacă vreodată în viață se va întâmpla așa o minune și Dumnezeu ne-ar dărui o fetiță, o vom numi cum a prezis bunica lui în vis – Lia. După câteva săptămâni am aflat că sunt însărcinată. Când l-am anunțat, așa și i-am spus: „Lia e deja sub inima mea, bunica ta și Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai frumos dar”.

Lia seamană și cu mine, și cu tati. Are gurița și caracterul lui puternic. E o luptătoare și o învingătoare. S-a născut brunetă, atât de smolițică, mă bucurasem tare că e fata mamei, dar cu cât crește observ că părul deja e șaten și că se deschide și la ten. Se pare că e plină de surprize! Și da, Lia e deosebită și sunt sigură că va fi un om bun și cunoscut pentru faptele sale frumoase.

Îndrăznește mereu să-ți urmezi visele și nu lăsa pe nimeni să-ți taie aripile. Fii o luptătoare și fii bună, oricând, oriunde cu fiecare. Orice eșec să îl tratezi doar ca pe o lecție valoroasă și orice dezamăgire să o porți în suflet ca pe o carte răsfoită de zeci de ori pe care deja o știi pe de rost. Și nu uita că viața e un bumerang și binele făcut ți-l întoarce Dumnezeu atunci când nici nu te vei aștepta.

Călătorește ori de câte ori ai ocazia, dansează, sărută-te în ploaie, fă din viața ta o poveste și nu complica lucrurile simple. Încearcă orice, riscă, fii ambițioasă, luptă, trăiește așa ca la finele vieții să îți pară mai bine rău de ceea ce ai făcut decât de ceea ce nu ai îndrăznit să faci. Nu sacrifica fericirea ta pentru nimeni și niciodată nu te uita la ce zice lumea pentru că în orice situație oricum vei fi judecată.

Te iubesc! Mama…

Abonează-te la articolele

Vip Magazin