Tatiana Ustică – Omul Anului 2021

Director Antos Moldova

Data și locul nașterii: 28.07.1987,r-nul Basarabeasca

Studii: Facultatea de Business și Administrarea Afacerilor, Specialitatea Marketing și Logistică

Coordonare: Ludmila Zubco

Foto: Arhiva personală

În pofida unui an plin de provocări, Tatiana Ustică a demostrat că poți reuși atunci când gândești pozitiv. Găsești acele resurse necesare ca să continui. Renunți, cazi, te ridici mai apoi și revii pe val. Antos Cosmetice Naturale și-a păstrat clienții fideli, ba mai mult chiar! Şi-a întărit poziția pe online și continuă să realizeze proiecte minunate și parteneriate care au ca scop aceleași viziuni – de a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor care aleg produsele lor.

Natura pură, ambalată!

Anul 2021 a fost plin de provocări, dar pe care am încercat mereu să le transform în oportunități. Marcați de criza pandemică, bineînțeles că nu a fost ușor, însă cu răbdare și mereu cu gândul că „totul va fi bine” mi-am continuat activitatea așa cum am știut mai bine. Recunosc, nu a fost deloc simplu, pe alocuri a trebuit să muncesc dublu sau chiar triplu, să renunț la unele proiecte, să iau alte decizii rapid, chiar dacă nu aveam în față o viziune clară despre mersul ulterior al lucrurilor și asta din cauza instabilității la nivel mondial, dar continuam să muncesc cu același entuziasm și „să nu mă dau bătută” (zîmbește). Atâta timp cât la ceas de grea încercare pentru toată lumea eu am reușit să mă mențin, denotă a ceea ce fac și faptului că produsele pe care le promovez corespund cu necesitățile și așteptările lor, al publicului meu drag.

Cu regret, în anul care a trecut, am renunțat la organizarea unui proiect minunat, Miss Naturalețe, care aduna peste 300 de participante, dar ne punem speranța că anul acesta vom avea verde pentru el, neapărat.

Master class și pentru copii. Pentru mine este memorabilă orice acțiune care are ca rezultat satisfacția clienților Antos și conștientizarea din partea lor că e timpul să folosim doar produse certificate ecologic. Totuși țin neapărat să menționez că în anul 2021, pentru prima dată am reușit să organizăm un master class pentru copii, în cadrul căruia au avut posibilitatea să creeze săpunuri naturale. A fost un eveniment frumos, interesant, destul de solicitant și haios, pe alocuri, pentru că acolo unde sunt implicați copiii nu are cum să fie altfel.

Odată cu schimbările pe plan global, conjunctura pieții era diferită de la o zi la alta. Bineînțeles că a fost nevoie de ajustări pe toate filierele și business procesele Antos, pentru că cele planificate inițial nu mai corespundeau practic situației la zi. Din acest considerent ne-am setat noi obiective și strategii de marketing, în baza cărora ne planificam acțiuni diferite, în mare parte pe termen scurt, ca urmare a instabilității de la acel moment și cu implicarea unor cheltuieli minime. Ne-am focusat activitățile mai mult pe online și am încercat să păstrăm o comunicare permanentă cu utilizatorii produselor Antos, să le spunem mereu că noi suntem activi și gata oricând să răspundem necesităților pe care le au.

Antos se declară foarte deschisă proceselor de colaborare și, la acest capitol, am derulat mai multe parteneriate cu diverse companii, care prestează servicii în domeniul frumuseții. De regulă, ne asociem cu cei care împărtășesc obiectivul nostru comun – acela de a aduce zâmbet și mulțumire pe chipul oamenilor care ne-au ales să le fim alături, prin intermediul produselor noastre.

Asortimentul brandului Antos se înnoiește foarte des și asta pentru că termenul de valabilitate al produselor este foarte mic, de altfel un indiciu aferent faptului că sunt pe bază de ingrediente naturale. Fiind în plin sezon estival, am completat recent gama de produse pentru protecție solară și bronzat, precum și cu noi pensule pentru un machiaj discret, specific perioadei, esență coreeană pentru ten cu efect hidratant și iluminator, ser facial SPF 30, ser cu acid hialuronic și diverse ceaiuri pentru detoxifiere. Practic în laboratoarele din Italia – țara de origine a produselor Antos, în fiecare lună se elaborează câte un produs nou, care este importat ulterior și de noi.

Cosmeticele naturale înseamnă însăși natura pură, ambalată! Din păcate, foarte mulți consumatori își doresc un efect imediat după utilizarea lor și, la acest aspect, lucrăm foarte mult, pentru a-i face să conștientizeze că produsele Antos nu oferă un efect instantaneu. Chiar dacă rezultatele sunt evidente peste o anumită perioadă de la utilizare (de regulă 2-3 săptămâni), beneficiile lor, în schimb, se mențin pe termen lung.

Alegem ANTOS pentru că e natural, în strânsă comuniune cu natura și beneficiile ei! Pentru că produsele Antos sunt sănătoase și lipsite de adaoși chimici! Pentru că ne dorim ca fiecare potențial consumator să utilizeze produse sănătoase propriului corp! Îndemn clienţii să facă o vizită la sediul Antos pentru a obține mai multe consultații cu privire la linia noastră de produse. Promitem și o cafea bună! (smile)

Pentru anii următori am planificat multe acțiuni frumoase, însă prefer să le fac publice mai aproape de lansare. Cu siguranță, fiecare activitate va fi comunicată publicului, așa că, urmăriți-ne pe rețelele de socializare și pe pagina oficială www.antos.md.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin