„TB Natural Hair Extension” pentru o coafură plină de volum

Extensiile de păr reprezintă o revoluţie în domeniul frumuseţii. Deoarece arată natural, acestea schimbă esenţial aspectul unei femei, conferindu-i un păr mai bogat și voluminos în doar câteva ore.

nk1_1135_optAquaterra Beauty Salon pune la dispoziţia dumneavoastră cele mai potrivite produse profesionale, iar stiliștii salonului vă vor ajuta să vă revitalizaţi aspectul, aplicând ultimele tendinţe în materie de coafuri, manichiură, pedichiură, cosmetică și machiaj.

Unul dintre serviciile de top îl reprezintă aplicarea extensiilor, specialiștii Salonului Aquaterra fiind instruiţi în fixarea în mod profesionist a acestora, garantând un rezultat 100 % marca „TB Natural Hair Extension”. Procedura de aplicare a extensiilor începe cu spălarea părului, urmează uscarea și îndreaptarea lui. După aceasta, specialiștii aplică benzile în zonele necesare rând pe rând, pentru modelarea formei coafurii.

Procedura durează de la două până la trei ore.nk1_1256_opt

Datorită calităţii extensiilor, firul natural este susţinut să crească în lungime, iar clientele beneficiază de un păr voluminos, revitalizat și, cel mai important, sănătos. Stiliștii profesioniști recomandă efectuarea unei ajustări după ­patru-șase săptămâni. Benzile aplicate pot fi utilizate de încă cinci-șase ori.

nk1_1327_optPărerea specialistului „TB Natural Hair Extension”:

Extensiile „TB Natural Hair” nu înseamnă doar păr lung și voluminos. Mai nou, ele au devenit un tratament, însă acestea trebuie selectate corect. Femeile solicită această procedură din mai multe motive. Uneori suntem nevoite să corectăm o lucrare nereușită, lipsa de volum și lungimea, alteori e vorba de o schimbare de look sau de realizarea unei coafuri deosebite pentru un eveniment special, cum ar fi seara dintre ani.

Datorită metodei „tape on” pe care o întrebuinţăm, extensiile sunt ușor de purtat, iar structura firului de păr rămâne intactă.

Logo_Aqua_Terra_beauty_blue_.psd
Adresa:

Chișinău, bd. Decebal 6 / 2

Tel: +373 (22) 267626

www.aterra.md

Abonează-te la articolele

Vip Magazin