Tendințele anului 2023: Feminitate, transparență și croiuri impecabile (Foto)

Transparență, linii feminine și imprimeuri – acestea sunt doar câteva dintre trendurile anului 2023, în materie de fashion. Noi te ținem la curent și îți spunem cu ce să îți completezi garderoba în 2023.

Viva Magenta

Viva Magenta este culoarea anului și se pare că deja cucerește. Prin magazine o să observi o abundență de un fucsia stins. E o culoarea prietenoasă, dacă știi să o combini corect. Viva Magenta se va potrivi de minune cu nuanțe de roz, violet sau chiar albastru și verde.

Imprimeuri

Anul acesta vom vedea și multe printuri, dar atenție, trebuie bine alese ca să nu pară că ne-am îmbrăcat cu ochii închiși. Printurile pot fi combinate între ele, dar este nevoie de ceva cunoștințe în domeniu pentru a avea un rezultat cât mai stilat. Cel mai sigur este să combini printurile cu alte piese basic.

Transparență

Rochiile vaporoase și transparente vor fi la mare căutare în acest an. Știm că nu toată lumea îndrăznește să le poarte, dar acestea pot fi combinate cu sacouri over-size și cizme lungi.

Piele

Articolele din piele se vor purta și în 2023, doar că vorbim de piele de calitate. Investește în sacouri și jachete din piele. Sunt piese perfecte, care pot fi combinate într-o mie de feluri și vor dăinui mulți ani în garderoba ta.

Detalii feminine

2023 este despre feminitate și senzualitate. Suntem femeie și trebuie să ne bucurăm de trăsăturile pe care ni le-a oferit natura. Optează pentru fuste creion, talie evidențiată, umeri dezgoliți.

harpersbazaar.com

Croiuri impecabile

Din garderoba unei femeie nu trebuie să lipsească un costum cu un croi impecabil. Acesta poate fi îmbrăcat atât la evenimente speciale cât și la birou. Dacă încă nu ai un astfel de costum acum este momentul să faci o investiție.

harpersbazaar.com

Abonează-te la articolele

Vip Magazin