Testamente VIP! Uite care au fost ultimele dorințe ale celebrităților

Dețin averi fabuloase și cariere de milioane, iar testamentele lor pot fi mult mai ciudate decât ne putem imagina. Vedetele de la Hollywood pot ține primele pagini a tabloidelor atât în timpul vieții lor, cât și după moarte.

Care au fost cele mai ciudate ultime dorințe ale celibrităților, vezi mai jos:

Marilyn Monroe 

Cea mai sexy femeie din istorie a avut un testament destul de bizar. Acesta prevedea ca toate lucrurile blondei, inclusiv hainele și pantofii, să intre în posesie profesorului ei de actorie,  Lee Strasberg. Bărbatul însă nu a împărțit nimic nimănui și a păstrat lucrurile într-un depozit până la moartea sa. După decesul acestuia, văduva lui Lee a vândut lucrurile pentru 13 milioane de dolari.

marilyn-monroe

Mickey Rooney 

Mickey Rooney a avut una din cele mai îndelungate cariere actoricești din istorie, 88 de ani, juсând în peste 300 de filme. Cu toate acestea, atunci când a decedat, în 2014, averea sa număra doar 18 000 de dolari. Banii nu au fost dați familiei, întrucât actorut și-a dezmoștenit soția și copiii, cu puțin timp inainte ca să moară.

mickey_rooney

Philip Seymour Hoffman

Actorul a decedat în anul 2014, la doar 46 de ani, în urma unei supradoze. Deși avea trei fii, acesta a lasat toți banii iubitei sale, cu care avusese o relație în ultimii 14 ani. O clauză ciudată din testament ar fi faptul că unul dintrei fii să fie crescut în trei orașe diferite: San Francisco, Chicago și New York.

Farrah Fawcett 

Actrița s-a stins din viață în 2009, fiind răpusă de cancer. Banii acesteia au ajuns la fiul său. Partenerul ei nu a primit nimic, însă fostul iubit s-a ales cu 100 000 de dolari.

20151230-hipaa-farrah-fawcett-1200x630

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin