Thomas – aspiratoarele pe care le vrei acasă!

Brandul cu renume internațional Thomas a lansat de curând două aspiratoare care vor schimba radical percepția despre curățenie – Thomas DryBOX, perfect pentru curățenia uscată și Thomas DryBOX AMFIBIA – pentru curățenia umedă. În ambele modele sistemul inovator DryBOX este ascuns în ciclonul hibrid.

Ce deosebește aceste modele de predecesoarele? Abilitatea de a separa praful după mărime, aceasta fiind o idee absolut inovatoare. Sistemul aspiratorului constă dintr-o cameră centrală care filtrează gunoiul voluminos și două camere mai mici, situate lateral, care stopează alergenii și praful mărunt. Unul dintre principalele avantaje este că la curățarea acestui sistem nu intrați în contact cu praful, iar în situațiile în care, din neatenție, în aspirator nimeresc lucruri mai mari, le veți putea recupera fără dificultate.

Acest aspirator necesită a fi curățat doar o dată la câteva luni, iar praful mărunt poate fi ușor spălat cu apă, păstrându-se măsurile de igienă. Toate aceste facilități demonstrează cât de ușor este să folosești aspiratoarele Thomas.

Sistemul de filtrare este elaborat în așa mod încât pentru curățenia de rutină este necesar să treceți cu duza doar o singură dată peste suprafață, praful fiind adunat instantaneu, iar pentru a facilita accesul în orice colț al casei sau locuri mai puțin accesibile, producătorii pun la dispoziție o varietate de duze cu capacități impresionante. Aspiratoarele Thomas DryBOX și Thomas DryBOX AMFIBIA nu au în dotare saci pentru praf, astfel, nu mai este nevoie să umpleți apartamentul sau vestibulul cu praf în timpul curățării aspiratorului. Din grijă față de sănătatea beneficiarilor, designerii au pus prioritate pe sistemul de filtrare, pentru ca niciun fir de praf să nu ajungă în plămâni.

Thomas DryBOX AMFIBIA are și mai multe beneficii. Sistemul DryBOX se potrivește de minune cu filtrul detașabil Aqua-Box, care curăță complet reziduurile de praf. Pe lângă aceasta, este important să țineți minte cât de folositor este pentru sănătate aerul umed. Acest aspirator poate curăța orice podea sau covor, iar dumneavoastră puteți fi liniștit: Thomas DryBOX AMFIBIA curăță cu grijă.

Aspiratoarele din familia Thomas DryBOX sunt o soluție optimală pentru menținerea curățeniei în casă fără efort.

În Moldova, găsiți aspiratoarele Thomas, inclusiv noile modele, în rețelele Foxmart, Maximum, Top Shop, Volta şi în toate magazinele online.

1457881970_thomas-logo

Abonează-te la articolele

Vip Magazin