Top 3 cele mai vizualizate videoclipuri regizate de Victoria Roșca, alias Zâmbărele

Cine nu o cunoaște pe Victoria Roșca?! Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite persoane din mediul online autohton, în special pentru calitățile actoricești și de regizor, dar și cele la scris texte emoționante despre viața sa.
Pentru munca de regizor al clipurilor de pe pagina „Zâmbărele”, al serialului „Oamenii Zâmbărele” și nu doar, VIP magazin a premiat-o pe Victoria cu distincția „Omul Anului 2020”.
Imaginile comice, regizate și în care joacă Roșca, adună zeci și sute de mii de vizualizări și like-uri pe pagina de YouTube a vedetei, iar canalul unde sunt postate este urmărit de 148 de mii de oameni.
Dacă vreodată te-ai întrebat care sunt cele mai privite vlog-uri ale Victoriei, atunci noi avem răspuns la această dilemă. Iată care sunt top trei cele mai vizionate clipuri de marca „Zâmbărele”:

1. „Clopoțelul vesel sună?!” este videoclipul care a adunat peste 7,6 milioane de views. Acesta a fost publicat pe 2 septembrie 2018 și redă o scurtă întâmplare comică a unei familii de la sat care își petrece copilul la școală.

https://www.youtube.com/watch?v=98i1NTA94OI

2. „Când cauți urzica cu drona și reparație ca la Madonna” este titlul altor imagini care au adunat peste trei milioane de vizualizări. În acesta, Victoria joacă rolul unei bunici, la care au venit în vizită nepoții. Videoclipul a fost publicat pe 17 aprilie 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=2hXvYBPIjs8 

3. „Cum să te comporți „corect” la piscină în 2018!” a obținut 2,4 milioane de vizualizări. Imaginile amuzante demonstrează cum un cuplu de la țară merge la piscină și ce acțiuni interzise fac cei doi acolo. Rolurile principale sunt jucate de Victoria Roșca și Ion Juglea. Data publicării este 12 iulie 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=I2uTkTafx_A

Sursa foto: Instagram

Abonează-te la articolele

Vip Magazin