TOP BRANDURI 2019: Goose & Goose

Ce reprezintă Goose & Goose? Probabil că fiecare pici din Republica Moldova are un răspuns la această întrebare. Și asta datorită faptului că hipermarketul este recunoscut drept cel mai mare magazin de jucării și bunuri pentru copii, nu doar din capitală, ci și din întreaga țară, care se întinde pe o suprafață de circa 2200 de metri pătrați. Aici, chiar și cei mai exigenți clienți își găsesc cadoul perfect și pleaca fericiți spre casă.

Trecut

Hipermarketul de produse pentru copii Goose & Goose și-a început activitatea la 2 decembrie 2017. Ideea s-a născut în sânul unei familii, care a decis să aducă pe piața din Republica Moldova un suflu nou în viața tuturor copiilor. Și asta pentru că au simțit lipsa unor produse de calitate pentru ei. În așa mod au inițiat un proiect de nivel european, un magazin în care fiecare părinte care îi vă călca pragul să găsească tot de ce are nevoie orice copil de la 0 la 16 ani.

Prezent

Cei de la Goose & Goose pot afirma cu certitudine că au atins deja toate obiectivele stabilite în 2019. Iar acestea au fost destul de multe. Printre ele se număra creșterea vânzărilor și extinderea sortimentului de jucării de calitate pe piața din Republica Moldova. Lucru de care s-au bucurat, de altfel, toți cei care au ales să ajungă și pe la hipermarketul Goose & Goose s-au convins că aici pot găsi produse și servicii la cel mai înalt nivel.

Goose & Goose HOME

Una dintre principalele realizări din acest an pentru cei de la Goose & Goose este evident deschiderea noului concept Goose & Goose HOME. Aici pe o suprafață de circa 1300 m.p., clienții își pot găsi produsele și accesoriile inedite realizate în exclusivitate pentru locuița lor de peste 60 de branduri originare din Europa.

Produse inedite

Înainte de deschiderea Goose & Goose în Republica Moldova, pe piața de articole pentru copii nu exista un astfel de concept de magazin. Anume Goose & Goose a adus în premieră pentru țara noastră produse ale unor branduri pe care mulți părinții le achiziționau doar când plecau peste hotare. Acum, pe rafturile hipermarketului pot fi găsite peste 100 de mărci de jucării și bunuri pentru copii, compania a ajuns astfel și cel mai mare importator de articole pentru copii din Republica Moldova. Doar la Goose & Goose veți găsi produsele unor astfel de branduri precum Cybex, Picci, Chicco, Battat, Micro, Bruder, Carrera, Zapf Creation, Zuru, Reer, Goki, Brevi, Haba, Italbaby, PegPerego, Marklin, Paola Reina, Revell, Bresser, Clementoni, Djeco, DouDou, Jellycat, Intex, Melissa & Doug, Ravensburger, Beaba, Bontempi, Aurora, Ursul de Aur, Miniland, Spanishdoll, Rotho, Authentic, Munecas, Antonio Juan, compania fiind și reprezentanta exclusivă a multor dintre aceste mărci din Republica Moldova.

Echipa

Peste 50 de persoane lucrează în familia Goose & Goose, într-o echipă care de fapt e un singur organism ce se îndreaptă cu încredere spre obiectivul său. Și în care fiecare angajat este apreciat și are parte de condiții de muncă confortabile, se bucură de diverse sisteme de motivație și de activități care au drept scop doar consolidarea acestui nucleu menit să aducă atâtea zâmbete de bucurie pe fețele copiilor.

Promovarea

Orice brand care se respectă știe că succesul unei afaceri depinde de felul cât e de vizibil pe piață. Astfel, pentru promovarea mărcii Goose & Goose, compania a pus accent pe reclama de pe rețelele de socializare, portalurile și site-urile web implicate, ale căror public-țintă sunt familiile cu copii. Totodată, a apelat și la publicitatea outdoor. Și desigur, a organizat diverse evenimente pentru cei mici.

Sloganul

Numele companiei reprezintă de fapt și sloganul ei. Și nu a fost ales aleatoriu. Goose & Goose poate fi pronunțat cu ușurință de un copil de orice vârstă. Lucru perfect valabil și pentru părinții acestuia, care își dau seama că brandul nu reprezintă doar un nume, dar un simbol al calității.

Viitor

Dacă în 2019, compania a avut parte de mai multe provocări cu care s-au isprăvit cu brio, în 2020, intenționează să progreseze într-o altă direcție. Și pentru că sunt la curent cu toate tendințele de pe piața globală a produselor pentru copii, va continua să-și surprindă clienții cu o creștere constantă a sortimentului. Dar cel mai important, în anul viitor, compania își propune să ajungă și mai aproape de clienții săi prin extinderea rețelei de magazine Goose & Goose.

Victoria Sergheeva, Directorul comercial al rețelei Goose & Goose

Stimați clienți Goose & Goose, vă mulțumim pentru votul vostru de încredere și recunoașterea brandului nostru ca fiind cel mai bun din segmentul „Pentru Copii”. Am depus multe eforturi pentru a ne atinge obiectivele în 2019. Această victorie este meritul nostru comun. Suntem recunoscători că ați ales și ne recomandați.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin