Postarea cea mai relevantă pe rețele de socializare atunci când vine vorba de acest local este „Feeling wonderful at Restaurant „Complement”. Starea de bine ce o trăiesc cei ce vin aici se datorează unui trio echilibrat – gust, aspect, ambianță. Tot acest trio stă la baza ratingului înalt al restaurantului Complement printre consumatori. Or aici găsești delicioase gustări Spread on the bread, pateul de ficat și se memorează pentru mult timp, iar salatele și bucatele din pește și carne după rețete europene, dar și bucătăria tradițională te fidelizează instantaneu. Cea mai importantă caracteristică a unui restaurant rămâne a fi întâi de toate gustul.
MISIUNE ȘI VIZIUNE
Rețetele sofisticate și pline de aromă, platourile aranjate inedit și cu iscusință de bucătari profesioniști, deservirea și grija față de client, precum și felul în care este gândit și amenajat interiorul restaurantului Complement (primul restaurant de la Chișinău cu o instalație parametrică în interior), îl poziționează drept un restaurant de Clasă. Totodată, precum spune proprietarul, nu e necesar să aștepți o sărbătoare sau o zi de weekend pentru a veni la Complement, este locul în care oamenii vin să ia micul dejun, prânzul sau cina, să-și desfășoare în intimitate întâlnirile de afaceri și pentru o pauză de cafea în orice perioadă a zilei… toate „à la carte”. Misiunea pe care și-au propus-o proprietarii restaurantului este să fie la înălțimea așteptărilor clienților și să uimească, inclusiv prin inițiativa de a oferi un „complement” pentru fiecare consumator – aceasta însemnând un adaos surpriză din partea bucătarului-șef, în diverse forme – un cocktail, un deliciu drept aperitiv sau un desert, să-i zicem „de autor” ce se servesc grațios oaspeților localului fie înainte de masă, fie după, și constituie o recompensă pentru că au ales să petreacă timpul aici. „Bucatele restaurantului sunt simbolul dragostei, atunci când cuvintele nu pot exprima totul”, aceasta este viziunea Complement.
Efim Bronfman, Proprietar restaurant Complement
Lasă un răspuns