TOP BRANDURI 2019: COMPLEMENT

Postarea cea mai relevantă pe rețele de socializare atunci când vine vorba de acest local este Feeling wonderful at Restaurant Complement”. Starea de bine ce o trăiesc cei ce vin aici se datorează unui trio echilibrat – gust, aspect, ambianță. Tot acest trio stă la baza ratingului înalt al restaurantului Complement printre consumatori. Or aici găsești delicioase gustări Spread on the bread, pateul de ficat și se memorează pentru mult timp, iar salatele și bucatele din pește și carne după rețete europene, dar și bucătăria tradițională te fidelizează instantaneu. Cea mai importantă caracteristică a unui restaurant rămâne a fi întâi de toate gustul.

MISIUNE ȘI VIZIUNE

Rețetele sofisticate și pline de aromă, platourile aranjate inedit și cu iscusință de bucătari profesioniști, deservirea și grija față de client, precum și felul în care este gândit și amenajat interiorul restaurantului Complement (primul restaurant de la Chișinău cu o instalație parametrică în interior), îl poziționează drept un restaurant de Clasă. Totodată, precum spune proprietarul, nu e necesar să aștepți o sărbătoare sau o zi de weekend pentru a veni la Complement, este locul în care oamenii vin să ia micul dejun, prânzul sau cina, să-și desfășoare în intimitate întâlnirile de afaceri și pentru o pauză de cafea în orice perioadă a zilei… toate „à la carte”. Misiunea pe care și-au propus-o proprietarii restaurantului este să fie la înălțimea așteptărilor clienților și să uimească, inclusiv prin inițiativa de a oferi un „complement” pentru fiecare consumator – aceasta însemnând un adaos surpriză din partea bucătarului-șef, în diverse forme – un cocktail, un deliciu drept aperitiv sau un desert, să-i zicem „de autor” ce se servesc grațios oaspeților localului fie înainte de masă, fie după, și constituie o recompensă pentru că au ales să petreacă timpul aici. „Bucatele restaurantului sunt simbolul dragostei, atunci când cuvintele nu pot exprima totul”, aceasta este viziunea Complement.

Efim Bronfman, Proprietar restaurant Complement

Complement și-a deschis pentru prima oară ușile în 2017 și în acești doi ani am ținut pulsul și ne-am menținut nivelul anunțat din start. Fără lacune la capitolul originalitate și calitate. Sunt un perfecționist și încă nu mi-a părut niciodată rău de acest fapt, detaliile comunică atitudinea pe care o avem față de client și mesajul pe care vrem să i-l transmitem. Dacă acesta ne apreciază, e semn că înțelege ce comunicăm. Pentru că momentele frumoase iau naștere din lucruri simple, te lăsăm să descoperi singur secretele culinare ale bucătarilor noștri.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin