TOP BRANDURI 2019: NIAGARA

Cum e să fii de 15 ani lider într-un domeniu? O fi ușor? Greu? Provocator? Un singur lucru îl știm cu certitudine – cei de la „Niagara Fitness Club” au răspunsul la această întrebare. Nu în zadar îi găsim în acest top select al celor mai de succes branduri din țară. Fondat în anul 2004, centrul este cel mai mare și dotat pentru întreaga familie. Fie că vorbim de sport, relaxare, frumusețe sau alte servicii din această sferă, „Niagara Fitness Club” rămâne a fi un nume sonor și respectat. Text: Iuliana Mămăligă

DESPRE ANUL 2019

Realizările anului 2019 au la bază investiții de mai mult de un milion de euro și o abordare strategică. Faptul respectiv permite clubului să se dezvolte pentru a satisface necesitățile și așteptările clienților. Modernizarea piscinei – „inima” de la „Niagara Fitness Club” poziționează compania printre liderii în domeniul fitness. Acest moment oferă membrilor activi oportunitatea de a înota într-un bazin ce poate fi cotat la standarde olimpice.

Micii vizitatori, inclusiv copiii cu vârsta de 6 luni la fel au parte de o piscină construită special pentru ei, cu o lungime de 15 m unde pot lua cursuri de înot. Antrenorii au fost instruiți cum să îi invețe pe bebeluși să înoate. Nu uităm de competiția bianuală „Peștișorii de Aur”, unde participă copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 14 ani.

NOUTĂȚI

Fiind receptiv la doleanțele clienților, clubul a lansat o serie de activități interactive pentru diverse categorii de vârstă. În acest an au fost organizate tabere de vară și toamnă pentru copii. Ei au avut parte de competiții sportive, ateliere care îmbină studiul cu distracția fapt ce le permite o dezvoltare armonioasă. Participanții au beneficiat de meniuri sănătoase, excursii în afara orașului la diverse obiective turistice de importanță națională. Nu în ultimul rând, „Niagara Fitness Club” a organizat pentru mămici, copii și maturi diverse evenimente de socializare, sesiuni pe diverse teme precum: respectul de sine, gestionarea emoțiilor, feminitate, relații eficiente cu ceilalți.

La moment, complexul rămâne a fi unul dintre сele mai mari de acest gen din țară, cu săli de fitness și agrement, cu zona outdoor și piscină, zonă de relaxare și restaurant.

Aparatul „In body” e o altă noutate a clubului, acesta oferă informații exacte despre greutatea persoanei, raportul masă de grăsime-masă musculară, surplusul de apă și alte detalii importante pentru a fi în formă.

ECHIPA DE VIS

Echipa este forța motrice a succesului „Niagara Fitness Club” . Fiecare dintre membrii ei aduce un aport important în bunul mers al activității clubului.

Această abordare permite crearea unei culturi orientate spre dezvoltare, spre

client. Cei 150 de angajați își dedică vocația pentru promovarea modului sănătos de viață. Antrenorii, 50 la număr, sunt pregătiți să răspundă eficient la necesitățile membrilor clubului. Totodată, au parte de cursuri de perfecționare, participă la conferințe internaționale de profil (Italia, Rusia etc.).

O parte dintre aceștia sunt deținătorii titlurilor de campioni naționali și mondiali , participanți ai Jocurilor Olimpice.

„NIAGARA FITNESS CLUB” ÎN CIFRE

  • Peste 5000 de metri pătrați dedicați sportului, precum și o grilă variată de servicii de fitness la care pot participa atât pasionații de sport, cât și cei care fac primii pași în acest domeniu.
  • Peste 3.500 de membri activi beneficiază de o gamă variată de servicii de fitness, de îngrijire corporală și relaxare în incinta centrului.
  • Peste 700 de clienți sunt deserviți zilnic. Membrii clubului au la dispoziție antrenamente de grup și individuale, studio cardio echipat cu benzi de alergare dotate cu TV, biciclete eliptice, steppere, biciclete statice și o sală de fitness dotată cu aparate de ultimă generație din gama „Techno Gym”. De asemenea, pentru cei care își doresc o siluetă de invidiat, au la dispoziție un studio de cycling echipat cu biciclete de „Tehno Gym” și săli pentru aerobică și dans.

SPORT ȘI RELAXARE

Pentru doritorii de senzații tari, clubul a reamenajat sala de lupte libere în conformitate cu ultimele tendințe și necesități. Aici membrii vor putea participa la sesiuni de box și kickboxing atât în grup, cât și individual.

„Niagara Fitness Club” oferă, de asemenea, clienților săi și o gamă variată de opțiuni pentru relaxare. Cei care doresc să se elibereze de stres și să aibă o armonie perfectă între trup și minte, pot opta pentru un masaj sau câteva momente petrecute în sauna umedă sau cea uscată. Pot alege atmosfera relaxantă din zona jacuzzi.

Olga Darneţcaia, director comercial Niagara Fitness Club

Aceste realizări arată faptul că tot mai mulți oameni se alătură misiunii noastre de a motiva lumea să facă mai multă mișcare și să se bucure de avantajele unui stil de viață mai sănătos. Sub sloganul „15 ani mereu primii”, clubul oferă clienților săi o gamă variată de servicii potrivite pentru toată familia.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin