TOP BRANDURI 2019: SPA by BERD’S

E unul din puţinele locuri din Chişinău create cu foarte multă atenţie la detalii şi minuţiozitate, astfel ca să îţi poată oferi refugiul perfect de tumultul cotidian. Aici ai parte de răsfăț, liniște și relaxare la superlativ, totul asortat cu talentul profesioniștilor din industria SPA. Proprietarii au grijă să te cucerească cu cele mai noi tratamente corporale ale momentului și descoperă filosofia timpului petrecut doar pentru tine. Tot aici, vei fi surprins de procedurile de ultimă oră dedicate îngrijirii părului și tenului. Altfel, cum vei simţi totalmente oaza de prospețime pe care o primești după ce ai fost la „SPA by BERD’S”?

FILOSOFIA UNUI SPA SELECT

E locul unde se comunică într-un limbaj accesibil tuturor, cel al relaxării și frumuseții. Te simți ca într-o oază calmă, ce abundă într-o atmosferă de chill-out și zen. O serie de proceduri de îngrijire a corpului și tenului, inspirate din tradițiile orientale și occidentale sunt propuse atât clienților hotelului, dar și celor veniți din afară. Tot ce a rezistat în timp și a trecut testul secolelor poți încerca pe pielea ta. Această gamă largă de proceduri este întregită de produsele uneia dintre cele mai prestigioase mărci de îngrijire a feţei şi corpului, „Aromatherapy”, brandul preferat al celor mai luxoase lanțuri hoteliere din lume.

La SPA by BERD’S descoperi cele mai exotice metode de răsfăţ prin masajul făcut de profesionişti veniţi de pe insulele Bali, Indonezia. În exclusivitate veţi afla ce este Ayurveda, care scoate consecinţele stresului profund şi reface nu doar corpul, dar şi starea emoţională.

INSTITUTUL KERASTASE

SPA by BERD’S nu oferă doar refacere a corpului, dar şi abordare complexă a îngrijirii părului la Institutul KERASTASE. Acest loc unic în care se întâlneşte frumuseţea în toate aspectele ei oferă cele mai diverse frizuri, coafuri şi colorări ale părului cu cele mai complicate structuri. Sunt protocoale de îngrijire a podoabei capilare propuse și testate de branduri cu renume internațional, precum e „Kérastase” și „L’Oréal”. Fiecare tratament şi procedură începe cu o consultație minuţioasă, care garantează clientului efectul aşteptat.

BERD’S DESIGN HOTEL

Berd’s Design Hotel înseamnă o atenție sporită oferită oaspeților, iată de ce reușește într-un fel armonios şi firesc să fie liderul detașat în industria hotelieră din țară! În ideea de a oferi un confort sporit au fost elaborate pachete noi care le vor asigura musafirilor impresii de neuitat și le vor extinde posibilitățile de cazare în hotel.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin