Top Branduri 2020: Coca-Cola

Istoria COCACOLA în Republica Moldova, membră a COCACOLA HELLENIC, a început în anul 1994. Inițial, activitatea în Moldova a celui mai renumit brand din lume se rezuma la depozitarea și comercializarea unui portofoliu restrâns de băuturi răcoritoare – COCACOLA, FANTA, SPRITE. 

În cei peste 26 de ani de prezență în Republica Moldova, COCACOLA HBC MOLDOVA a cunoscut o evoluție remarcabilă și are în prezent un portofoliu larg de produse care pot acoperi orice ocazie de consum 24/7, sub diverse tipuri de arome și ambalaje adaptate consumatorilor din țara noastră, printre care se numără și renumitele produse de la Campari Group, Edrington și brandurile autohtone Purcari, Bostavan și Bardar.

COCA-COLA HBC MOLDOVA a depășit repede șocul inițial firesc determinat de această situație mondială fără precedent și a rămas chiar de la început alături de toți partenerii cu care colaborează în mod obișnuit. Pe perioada pandemiei COVID-19 niciun client nu a rămas fără suportul și atenția companiei, care a fost alături de aceștia 24/7, ca să-i ajute și să le furnizeze tot necesarul și a susținut partenerii cu experiența și know-how preluat din alte țări, în tranziția afacerilor către comerțul electronic.
În același timp, angajații Coca-Cola HBC au continuat să fie în centrul atenției. Din primele zile ale pandemiei acestora le-a fost oferit tot suportul necesar pentru a le asigura sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Și în această perioadă compania rămâne un partener de încredere pentru comunitatea locală. Fundația Coca-Cola a donat 100 de mii de USD și cu sprijinul partenerilor de la CCF Moldova a fost asigurat echipamentul de importanță vitală pentru pacienții infectați cu COVID-19 în patru instituții medicale din Chișinău. Echipamentul performant cu care au fost dotate cele patru spitale a contribuit la îmbunătățirea șanselor de recuperare a pacienților.

Dacă e să vorbim despre brandul Coca-Cola, în 2020 au fost lansate câteva arome și gusturi noi: Coca-Cola Orange – gustul preferat surprinde din nou! Aromă de portocale, zero zahăr și gustul unic Coca-Cola.
Coca-Cola Energy – băutură energizantă carbogazoasă cu cafeină obținută din surse naturale, extract de guarana și vitaminele B3, B6.
Coca-Cola Plus Coffee Caramel – o infiltrare mai profundă în lumea cafelei și o lansare cu o aromă nouă cu extract de cafea și gust de caramel. În categoria de apă, a fost lansată BONAQUA, apa potabilă disponibilă în două variante: carbogazoasă și necarbogazoasă.

Rolul companiei pe piața locală este de a răcori consumatorii, fiind partenerul principal de băuturi 24/7. Misiunea Coca-Cola HBC Moldova este de a răspunde nevoilor de consum printr-o gamă de băuturi de înaltă calitate, de a asigura creșterea fiecărui client și de a dezvolta echipa noastră. În calea spre această misiune, lucrăm în mod constant la reducerea impactului negativ asupra mediului, la îmbunătățirea vieții comunităților și a situației social-economice din Republica Moldova.

 Sergey Hovelyan – Country Manager Coca-Cola Hellenic Moldova

Abonează-te la articolele

Vip Magazin