Top Branduri 2020: Kindermed

Deoarece KINDERMED este o companie mică și la început de cale, anul 2020 a venit ca o provocare pentru activitatea și dezvoltarea clinicii, dar am reușit să ne adaptăm cerințelor și situației, practic fără a perturba buna funcționare a companiei.

                                                                             Mihail Stratulat – fondator KINDERMED

Povestea de succes a clinicii KINDERMED începe acum doi ani. Și-a luat startul în 2019 și pe parcursul acestui timp a reușit să ofere asistență și servicii medicale la cel mai înalt nivel. 2020 a găsit-o pregăti și, mai mult ca oricând, a fost alături de cei care i-a solicitat ajutorul, iar dovada a fost și rebrandingul prin care a trecut, de la clinică cu profil pediatric, la o clinică de familie.

„Atitudinea face diferența”
Este sloganul instituției medicale care își pune drept scop ca fiecare pacient/familie care îi trece pragul să plece din clinică a vând un răspuns cert la întrebări. Pentru medicii de aici, contează fiecare membru al familiei, or, asta se simte chiar din momentul în care ai făcut alegerea.

Pandemia
În perioada stării de urgență, KINDERMED s-a conformat deciziilor autorităților în sănătate publică, a redus activitatea clinicii, oferind doar consultații de urgență pacienților săi, limitând astfel accesul lor la cele de rutină și la cele ale specialiștilor.
Provocarea anului 2020
Pentru KINDERMED, 2020 a fost plin de provocări, dar cea mai mare a fost acea de a se menține pe linia de plutire în pandemie. Totuși, echipa clinicii a rămas încrezută în forțele proprii, a depus și continuă să depună toate eforturile pentru a deveni mai bună și mai puternică, și va face ca afacerea dată să depășească această criză.
Realizările KINDERMED
Rebrandingul instituției din „KinderMed Pediatric Care” în „KinderMed Pediatric and Family Care” a fost una dintre realizările cu care clinica se poate mândri în acest an. În pofida pandemiei, aceasta și-a asumat riscul unor investiții pentru dotarea instituției medicale cu utilaje medicale și lărgirea spectrului de servicii.
Noutățile 2020
Cu siguranță, echipa KINDERMED se poate mândri în acest an cu câteva performanțe, iar câteva din ele ar fi implementarea cu succes a serviciilor medicale pentru întreaga familie, prin pachetele promoționale de examinare pentru copii și adulți, precum și deschiderea Unității primiri urgențe pediatrice.

Din dorința de a crea o clinică medicală autentică, ce pune accentul pe sănătatea micului pacient, precum și din dorința de a forma o echipă multidisciplinară și profesionistă, a fost fondată Clinica medicală „KinderMed Pediatric Care”. Ulterior, în urma numeroaselor adresări din partea părinților, Clinica cu profil pediatric a devenit una de familie. Astfel, a apărut „KinderMed Pediatric and Family Care”.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin