Top Branduri 2020: Mia Bella

Anul acesta împlinește doi ani de când cucerește garderobele fashionistelor noastre, însă planurile Alinei Cebotari, fondatoarea acestuia, sunt mult mai grandioase. De exemplu, o posibilă extindere peste hotare!

Așteptările brandului pentru anul 2020 s-au ciocnit de pandemie, dar activitatea lui a continuat într-un alt ritm. Dacă lumii i-a lipsit evenimentele, prezentările de modă, MIA BELLA a cucerit Internetul și publicitatea stradală pentru a fi mai aproape de clienți și fani. 

Anul 2020 fost o experiență nouă, extraordinară și provocatoare. Lipsa evenimentelor și-a spus cuvântul, dar ca să supraviețuim a trebuit să căutăm soluții, să învățăm lecții noi și să ne adaptăm. 

 

Brandul MIA BELLA este unul tânăr, dar promițător. Ascensiunea acestuia în moda autohtonă a fost una fulminantă, tot mai multe doamne și domnișoare dorindu-și o piesă vestimentară semnată MIA BELLA. Costume clasice, rochii cu atitudine, stil și rafinament, culori inedite și croiuri impecabile se contopesc în filosofia acestor ținute frumoase. 

A fost unul experimental pentru MIA BELLA, dar și cuminte. Au tatonat și ideea de a crea blugi, articole vestimentare din denim, trenciuri, costume sport, haine din piele, cămăși. Noutățile MIA BELLA au fost primite cu multă căldură și entuziasm.

Ținutele MIA BELLA inspiră un concept elegant, cu stil, inovativ.
Fiecare piesă este gândită și creată atent, începând de la schița de proiectare și terminând cu produsul final. Orice client are parte de o abordare personalizată, consultații și suport ajustate doleanțelor. Filosofia MIA BELLA se concentrează pe angajamentul brandului de a face ca femeile să arate mai bine și să-și recapete încrederea în sine.

Colecția de toamnă – iarnă a fost prezentată printr-o serie de videouri superbe, transmițând acel vibe și spirit inconfundabil MIA BELLA. Nimic nu se compară cu interacțiunea live, însă timpurile au impus lumea să se adapteze, inclusiv echipa brandului.

Ar fi plăcut și frumos ca în fiecare garderobă din țară să se găsească câte o piesă vestimentară MIA BELLA! Noi însă vom continua să încântăm generații de femei, cu colecții și modele inedite.

                                                    Alina Cebotari – fondatoarea MIA BELLA

Abonează-te la articolele

Vip Magazin