TOP MODEL MOLDOVA 2020. Cine este câştigătoarea?

Prestigioasa competiţie TOP MODEL MOLDOVA şi-a desemnat învingătoarea celei de-a şasea ediţii! Organizat de LUXURY STYLE MOLDOVA (cel mai mare organizator de evenimente şi concursuri fashion din ţară), concursul a avut-o în calitate de preşedinte al juriului pe cunoscuta Tatiana Usatîi, model de talie internaţională.

Coroniţa acestei ediţii a fost oferită Cristinei Medeleanu, o tânără de doar 17 ani, dar cu un viitor ce se conturează a fi de succes. Korneliu Vidraşco, fondatorul companiei şi iniţiatorul concursului a menţionat pentru „VIP magazin” că scopul acestui concurs este descoperirea celor mai remarcabile talente şi promovarea Moldovei pe plan internaţional.

Modelul Tatiana Usatîi, preşedintele juriului, a fost cea care a evaluat cu multă atenţie concurentele pe durata mai multor sesiuni de până la concurs, remarcând calităţile fiecărei participante. „Cu excepţia calităţilor fizice pe care fetele  trebuie să le posede, mai e nevoie şi de încredere în sine, iar un mare avantaj e să începi cariera de la o vârstă fragedă, acesta fiind un beneficiu enorm în cariera de model şi o garanţie a succesului pe termne lung, a precizat Tatiana.

Tatiana a pozat pentru celebrele revistele L’OFFICIEL şi InStyle, a realizat numeroase campanii şi prezentări de modă cu branduri de top precum Hermes, Gucci, Marchesa, Roberto Cavalli, dar şi multe altele. Să sperăm că o învingătoare a concursului îi va păşi pe urme şi va avea parte de acelaşi succesîn viitor.

Printre câştigătoarele ediţiilor precedente ale prestigiosului concurs de frumuseţe,  se numeră şi Tamara Zareţkaia, Top Model Moldova 2016. Ea a mai obţinut şi titlul de Miss Moldova 2018 şi a urmat o carieră semnificativă în modelling.  

La masa juriului din acest an au mai putut fi remarcate Miss Romania 2019, Ecaterina Emilianov, Miss Super and Beauty Queen 2019, Alexandra Glutnic, modelul internaţional Veaceslav Cucuruzac şi alte nume sonore din domeniul fashion din Republica Moldova.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin