Top Monden Septembrie 2016

 Moldova Fashion Days

Creatorii autohtoni sunt nerăbdători să ne demonstreze pe 10 şi 11 septembrie noile colecţiile de toamnă-iarnă 2016/2017. Proiectul „Din Inimă” te va surprinde şi de această dată cu modă făcută la noi acasă, cu designeri consacraţi, dar şi cu nume noi care vor să intre în garderobele moldovenilor. De asemenea, vor surprinde locația, una inedită, un showroom de maşini și, desigur, felul în care vor defila modelele profesioniste pe podium. Astfel, spectatorii se vor delecta cu o prezentare impresionantă, așa cum promit organizatorii.

+         moda autohtonă e pe calea cea dreaptă

–        evenimentul durează prea mult, două ziledin-inima

Gala Generozităţii 2016

Pe 24 septembrie ar fi bine să mergem la Palatul Republicii. Soprana Valentina Naforniţă vine să cânte pentru susţinerea a 14 copii ce au nevoie de ajutor. Cu această ocazie, ONG-urile Copil, Comunitate, Familie (CCF) Moldova şi HHC Marea Britanie (Hope and Homes for Children UK) îşi unesc forţele pentru organizarea unuia dintre cele mai altruiste şi spectaculoase evenimente de la noi, Gala Generozităţii 2016.  Banii colectaţi în urma acestui spectacol vor fi direcţionaţi pentru procurarea sistemelor FM necesare celor 14 micuţi care suferă de deficienţe ale sistemului auditiv. Sistemele sunt performante şi aduc sunetul direct în aparatul auditiv, fără ecouri, întreruperi sau alte semnale. Doar costul unui  singur sistem e de 54 000 de lei.

+biletele se pot cumpăra pe Iticket.md

  • evenimentul e puţin promovat

maria-biesuFestivalul „Invită Maria Bieşu”

Iubitorii de operă au un eveniment doar al lor, Festivalul „Invită Maria Bieşu”. În perioada 9-18 septembrie, pasionații de operă sunt invitaţi să se delecteze cu arii celebre și balet într-o atmosferă elitistă. Ajuns la a XXIV-a ediţie, evenimentul a devenit o carte de vizită pentru cultura autohtonă, un promotor al valorilor care ne duc faima dincolo de hotarele ţării. Virtuozi din Spania, România, Polonia, Germania, Italia etc. sunt aşteptaţi să cucerească publicul celui mai răsunător festival de operă din Republica Moldova. În cadrul Concertului de Gală, maestrul Eugen Doga îşi va încânta fanii cu opere şi creaţii care l-au consacrat de-a lungul carierei.

+ un eveniment cultural cu tradiţie

  • biletele au un preţ piperat

zaxiZAXI by Radisson Blu Leogrand Hotel

Una dintre cele mai extravagante terase din capitală cu siguranţă e ZAXI by Radisson Blu Leogrand Hotel. Panorama ce se creionează la orizont e cu adevărat fantastică, iar fiecare moment petrecut la terasă este un răsfăţ. Să guști un vin bun şi să petreci soarele la somn, să întâmpini amurgul în ritmurile bandului ce îţi livrează cea mai bună muzică live – pe toate le găseşti la ZAXI. Localul se deschide la orele 17.00 pentru ca tu să laşi tumultul cotidian şi să îţi iei porţia de chill out pe care o meriţi după o zi de muncă.

+ un local exclusivist în centrul capitalei

  • programul lui începe la 17.00

Abonează-te la articolele

Vip Magazin