Topirea centimetrilor în plus cu ajutorul Lipolaser Zentisse Slim Light

Feminitatea oricărei femei este exprimată prin forma siluetei sale. Totuși, silueta perfectă este un vis pentru care orice femeie depune eforturi. Anume pentru acest vis activează salonul Daria Room. Specializat în remodelarea corporală și dotat cu aparatură de ultimă generaţie care tratează celulita, accelerează pierderea în greutate și centimetri, acesta îţi vine în ajutor dacă te confrunţi cu probleme de ordinul aspectului fizic și îţi propune să apelezi la procedura Lipolaser Zentisse Slim Light.

rowe-chisinau_205_optLipolaser este soluţia care garantează dispariţia centimetrilor în plus după doar câteva ședinţe. Metoda este ideală pentru femeile care au probleme în zona coapselor sau a picioarelor.

Procedura durează 30 de minute, este nedureroasă și presupune stimularea mitocondriilor celulelor adipoase, care sunt expulzate din organism prin peretele celular, obţinându-se totodată o piele fermă și catifelată.

Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședinţă. Totuși, pentru obţinerea unui rezultat remarcabil, profesioniștii salonului Daria Room recomandă cel puţin zece ședinţe.

Părerea specialistului „Daria Room”:

Tratamentul cu Laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros și nu presupune niciun fel de riscuri, deci nici recuperare după tratament. Se pierde minimum 1 cm / ședinţă (30 min), dar, în medie, s-a observat pierderea a circa 2-4 cm / sedinţă în zona abdominală.

Procentual, imaginile ecografice arată diminuarea cu până la 30 % a stratului de grăsime tratat.

Adresa:

Chișinău, str. C. Negruzzi 4

str. Kiev 4

Mob: +373 (79) 790 807

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin