Tratament esenţial pentru o piele sănătoasă cu produsele „ZO Skin Health”

Unul dintre serviciile complexe puse la dispoziţia dumneavoastră de Salonul „­Cristis” este procedura estetică de îngrijire a pielii cu produsele „ZO Skin Health”, care vă vor revigora tenul și îl vor îmbogăţi cu elemente nutritive esenţiale, menţinându-l tânăr.

nk1_0744_optÎnlăturarea unor defecte ale pielii precum hiperpigmentarea, denivelarea reliefului pielii, apariţia imperfecţiunilor, a ridurilor fine reflectă una dintre dorinţele multor femei moderne. Pentru a soluţiona aceste probleme, specialiștii Salonului „Cristis” recomandă procedura de îngrijire cu produsele „ZO Skin Health”, create de doctorul Obagi, extrem de apreciate în rândul medicilor dermatologi din întreaga lume. Gama „ZO Skin Health by Obagi” este utilizată pentru tratarea acneei, precum și în tratamentele antiîmbătrânire.

Rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședinţă!

Interpreta Olia Tira, clientă a Salonului „Cristis”, afirmă că vizita la cosmetolog este un lucru necesar pentru ea. „Nu sunt adepta procedurilor invazive, însă am grijă în mod constant de tenul meu cu ajutorul cosmetologului. Recurg la procedurile realizate cu produsele ZO Skin Health de câte ori simt nevoia. Pentru mine, aceasta este soluţia pentru o curăţare profundă și un efect de durată. Încerc să-mi menţin tenul curat și luminos, iar componentele produselor Obagi sunt ideale. După fiecare procedură, tenul meu radiază, îl simt fresh.”

Potrivit cosmetologilor, principiile pe care se bazează restabilirea stării de sănătate a pielii sunt corectarea, stimularea, albirea și uniformizarea ei, lucruri posibile datorită îngrijirii sistematice oferite de specialiștii profesioniști ai Salonului „Cristis”. Cu ajutorul produselor „ZO Skin Health”, aceștia sporesc capacitatea pielii de a se autohidrata, amplificându-i rezistenţa faţă de factorii externi.nk1_0803_opt

Părerea specialistului „Cristis”:

Acest tratament, care poate fi efectuat doar la salon, dar nu și în condiţii casnice, înbunătăţește funcţiile pielii, stimulând regenerarea acesteia. El cuprinde un peeling chimic ce pătrunde profund în piele, apoi aplicarea unui gel hitradant cu extract de aloe, iar la final – a unei măști în funcţie de tipul de piele al clientei.

Adresa:

Chișinău, str. Cosmonauţilor 9

Tel: +373 (22) 235 023

www.cristis.md

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin