Valentina Dimitrova, profesionista genelor tale

În zilele noastre, se poartă naturaleţea. Din acest motiv, nu e de mirare că pentru multe doamne, proceduri precum extensia genelor rămân a fi sinonime, încă de la începutul anului 2000, cu arta frumuseţii.

Mai mult decât atât, în ultimii zece ani tehnologiile din industria beauty au avansat, iar acum e aproape imposibil să vezi diferenţa dintre gene naturale şi cele extinse. Efectul e atât de firesc şi îţi este garantat de Centrul de Frumuseţe „Casmara Prestige”, loc unde am discutat cu Valentina Dimitrova, expertă în extensia genelor.

„Avantajele acestor proceduri sunt multiple. Sunt practice, non-invazive, oferă o frumuseţe naturală, sunt de lungă durată, te ajută să economiseşti timp, ai ocazia să alegi diverse forme, culori. Orice femeie poate apela la asemenea proceduri”, ne-a spus ea.

_dsc2297-4page_120_optValentina este campioană internaţională la concursul „Lash&Brow Queen” 2017, categoria „extensia genelor”, a obţinut cupa pentru cea mai bună laminare, premiu oferit de juriu.

Ea este şi o profesionistă în domeniul modelării sprâncenelor cu henna. Are un palmares cu premii şi trofee şi continuă să muncească pentru a deveni şi mai bună şi pentru a cuceri noi trepte în carieră.

Clienţii pot fi siguri că serviciile oferite de Valentina sunt de calitate, iar ea îi aşteaptă cu mult drag.

img-eae138eb67c43da12f_optCentrul de Frumuseţe
„CASMARA PRESTIGE”

Chişinău, str. Tighina 20

Tel.: 069203136, 079377333

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin