Valeriu Oglindă a fost desemnat „Omul Anului 2016” la categoria Frumuseţe & Sănătate

Să conduci o afacere de succes decenii la rând e o adevărată performanță, dar și un test de răbdare, pasiune și dedicație. De acest lucru se convinge zi de zi Valeriu Oglindă, directorul general al Clinicii „SANCOS”, fondată acum 30 de ani.

Încă din anul 1987, Valeriu Oglindă a fost cel care a pornit dezvoltarea medicinei estetice în țara noastră. După ce a activat în calitate de funcționar public la Ministerul Sănătății, a decis să facă un nou pas ambițios, cel de a avea propria afacere în sfera sănătății și a frumuseții. Totul a început cu şapte angajați, acum numărul acestora a crescut până la 150 de persoane.

În luna ianuarie curent, clinica „SANCOS” a celebrat 30 de ani de activitate. Dacă am enumera câteva dintre succesele instituției, atunci acestea ar fi: peste 3 milioane 5 mii de vizite la specialiștii clinicii, 12 600 de persoane asigurate cu asistență medicală primară și specializată de ambulator, obținerea în 2015 a premiului „Mercurul de Aur” la Concursul Național „Marca Comercială a Anului”, la categoria „Reputația și încrederea consumatorului”, fiind unica instituție medicală din țară care are în palmares o asemenea distincție.

Domnul Oglindă spune că succesul ar fi inexistent fără implicarea echipei pe care o conduce. E o afacere clădită cu foarte multă pasiune pentru oameni. „Colegii noștri sunt adevărați profesioniști, împreună cu ei am găsit energia și motivația să pornesc pe acest drum și am simțit că putem depăși orice obstacol și construi lucruri mărețe”, menționează dumnealui.

O altă performanță este faptul că instituția pe care o conduce dumnealui este recunoscută și de organismele internaționale din domeniu. Mai mult, Clinica „SANCOS” este una dintre puținele instituții medico-sanitare din Chișinău ce oferă pacienților întregul set de servicii medicale de ultimă oră.

CV-ul lui Valeriu Oglindă este mai mult decât impresionant. Pe lângă munca depusă zi de zi la clinica pe care o conduce, dânsul este mereu în căutare de proiecte noi, inovații care să crească performanța atât a echipei, cât și a serviciilor prestate în cadrul instituției. Fiecare angajat își cunoaște bine meseria și mereu tinde să fie creativ și să acumuleze noi cunoștințe, dar și să le perfecționeze pe cele deja existente.

Experiența obţinută de colaboratorii clinicii „SANCOS” a reușit să ajungă la un nivel european de prestare a serviciilor, unde atitudinea și grija față de pacienți sunt pilonii ce stau la baza activității instituției. Clinica este văzută ca una de top de cei care vor să aibă parte de siguranță, stabilitate și, mai ales, de o sănătate de fier.

„Suntem mândri că fiind pionieri în domeniul serviciilor medicale private, am izbutit să fim apreciați pentru coerența și verticalitate a activității medicale, pentru cultura corporativă deosebită prin multitudinea de premii obținute la concursuri naționale și internaționale, prin proiecte sociale și distincții, dar și să rămânem, în condiții de concurență, în topul preferințelor pacienților”, spune Valeriu Oglindă. Și această preferință a pacienților, Clinica „SANCOS,” persistă deja de 30 de ani.

oglindaFişier

Directorul general al Clinicii „SANCOS”

Data și anul nașterii:
4 octombrie 1957, s. Mereni, r-ul Anenii Noi

Studii: USMF „Nicolae Testemițanu”

Distincții de stat: Ordinul de Onoare al Republicii Moldova; Ordinul „Gloria Muncii”

 

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: arhiva personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin