Valeriu Sufrai, premiantul „Omul Anului 2016” în domeniul Construcţii şi imobiliare

Anul acesta compania pe care el o gestionează va împlini 17 ani. Valeriu Sufrai a reușit pe parcursul acestui timp să aducă, la propriu, confortul unei locuințe de vis pentru sute de oameni care au ales să trăiască în apartamentele „Reconscivil”.

Compania noastră are deja un nume pe piaţa imobiliară şi muncim să îl păstrăm. Viitorul e bazat pe faptul că după fiecare dare în exploatare a blocurilor locative, urmează să creăm ceva şi mai bun. Cât despre prestarea serviciilor noastre în domeniul imobiliar, le vrem şi mai bune. În calitatea mea de director al acestei companii de construcţii, mereu caut să perfecţionez munca echipei.

>>> Nu este un secret că noi muncim pe banii oamenilor care cumpără apartamentele noastre. Din banii lor achităm impozite, clienții fiind investitorii noştri direcţi, iar noi îi respectăm. Mai ales că mulţi cumpără apartamente din banii munciţi peste hotare.

>>> Tendinţa noastră de viitor e de a da cât mai multe apartamente la cheie. Am dat în folosință deja două blocuri cu apartamente de acest tip. Locuinţele sunt dotate cu cele necesare pentru un trai confortabil. Pentru a exclude lucrările de reparație în apartamentele în varianta albă, care pot dura 2-3 ani și efectuate de către specialiști ce nu garantează calitatea lucrărilor, am decis să ne susținem clienții să economisească timp și resurse prin achitarea în rate a lucrărilor de finisare executate de către Reconscivil.

>>> Vrem să schimbăm unele stereotipuri în societate. De exemplu, în 2016 am lansat un nou program de achitare. Dacă unii clienţi aleg să procure apartamente în variantă albă şi vor ca noi să ne ocupăm şi de restul amenajărilor, atunci ei pot achita costurile adiţionale pe parcursul a trei ani. Suntem foarte flexibili la capitolul creditare. Negociem, analizăm, mergem în întâmpinarea clienţilor. Le oferim şansa de a avea casa visurilor!

>>> Prin fiecare proiect de-al nostru, exprimăm meticulozitate. În cazul apariţiilor unor defecte în procesul de executare a lucrărilor, ne asumăm repararea acestora.

Ne bucurăm mult că aproximativ 70 la sută dintre cumpărătorii noştri vin în urma recomandărilor altor clienţi ai companiei noastre. E o dovadă importantă că suntem o echipă serioasă şi profesionistă.

>>> Oamenii sunt succesul în care am investit. Pentru mine, ca şef e simplu să distribui sarcini pentru angajaţi, iar dacă ei ştiu cum să le execute bine, atunci reuşita e garantată. Toţi cei din compania „Reconscivil” sunt aici în urma unor selecţii după criterii de profesionalism şi nu acceptăm niciun fel de pile.

>>> Orice program de construcţie are la bază eliminarea riscurilor. Mereu suntem aprovizionaţi cu materie primă de calitate şi, cel mai important, cu resurse financiare proprii. Nu am luat niciodată credite. Am început totul de la zero. Suntem conştienţi că nimic nu pică din cer. Punem accent pe securitatea locatarilor, iar atunci când ei intră în apartament, trebuie să aibă parte de toate condiţiile unui trai decent.

>>> Anul 2016 a fost unul bun. De obicei, din doi în doi ani dăm blocuri în folosință. În 2016 am înregistrat o performanţă, am dat în exploatare blocul de pe strada Vasile Alecsandri 147. Iniţial acesta urma să fie lansat în primăvara lui 2017, dar graţie echipei care a muncit la el, a fost dat în exploatare a mai devreme. Am investit atât în imaginea acestuia, cât şi în utilităţi.

>>> Dintre proiectele noastre noi, aş menţiona blocul de pe strada Ion Creangă 63. Două scări vor avea apartamente la cheie, aproximativ 160 de unităţi. Toate utilităţile sunt asigurate cu propriile mijloace financiare indiferent că e apartament în variantă albă, ori la cheie. Avem şi proiectul de pe bd. Mircea cel Bătrân 42 / 2 din sectorul Ciocana, la fel de ambiţios şi interesant.

Cum am menţionat anterior, vrem ca pe viitor să oferim cât mai multe apartamente la cheie.

Fişier

Directorul companiei de construcții
„Reconscivil” SRL

Data și locul nașterii:
2 ianuarie 1954 ,
s. Mărculești, r. Florești

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Yon Savin

Abonează-te la articolele

Vip Magazin