Vali Boghean la „Sincer cu Tine”:„Chiar dacă sunt bărbat, nu înseamnă că nu plâng…”

Citește câteva mărturisiri făcute de Vali Boghean în podcast-ul „Sincer cu Tine” realizat de Zina Bivol.

Nu e ușor să te ierte o femeie, dar apreciez femeia care o poate face. Bărbaţii sunt din altă construcţie, pot trece uneori mai ușor peste anumite situaţii. Este o părere subiectivă și nu pretind ca cineva să creadă la fel.

Cu experienţa mea, nu mai ajung să mă supăr, unicii care îmi mai pot testa nervii sunt membrii familiei mele, Violeta și Teodor, ei mai păstrează acele instrumente, în rest devin înţelegător și selectez atent oamenii din jurul meu.

Da, eu am unele tradiţii… ca de exemplu, bărbatul să taie pâinea și să toarne vinul, uneori gătitul să fie împreună. Cred că admirarea și susţinerea soţiei trebuie să aibă un statut. Noi, bărbaţii, trebuie să avem grijă ca femeia să se preţuiască și să-i dăm valoare cu fiecare zi.

Poate eu am avut nevoie de o pauză ca să înţeleg multe lucruri, dar acum știu exact ce vreau și cum trebuie să am grijă de relaţia noastră. Avem doar un băiat, chiar dacă eu am fost numărul 14 în familie, dar va veni și ziua când vom fi mai mulţi, decizia este în mâinile Violetei.

Am avut o copilărie cu năzbâtii – cu dealuri, pășuni, iazuri explorate, dar recunosc că m-aș teme să-l las așa pe fiul meu, poate îl corcolesc prea mult, dar simt că vreau să fac asta, va avea timp de toate. Eu am participat la nașterea lui, am văzut și durere și fericire și, ca orice părinte, îmi iubesc prea mult copilul.

Chiar dacă sunt bărbat, nu înseamnă că nu plâng, dar nu e cazul să mă vadă toţi, este îndeajuns să mă audă cântând.

Când am un dor, plec la casa părintească, acolo sunt o mulţime de amintiri, unul din regretele mele este că nu am reușit să-mi aduc părinţii mai aproape, poate am fi fost mai mult împreună. Da, ei s-au bucurat de prezenţa mea în scenă, dar o făceau mai mult de la televizor. Tata nici până în ultima clipă nu accepta să mă audă cum cânt cu vocea, el mereu îmi zicea să cânt la instrumente. Părinţii noștri vin din generaţia când puteau decide pentru alegerile copiilor, doar că trebuie să recunosc că nu am fost aici cel mai ascultător copil.

Toate piesele mele au o temă. Nu pot spune că unele sunt pentru fostele iubiri, fiecare decide și ascultă cum poate. Dar una știu cu siguranţă, cu fostele iubiri nu poţi fi niciodată prieten sau, dacă ai rămas prieten, înseamnă că nu a fost iubire adevărată.

Sunt prea sincer și uneori deloc, dar prin concertele mele pot să ajung la inima ascultătorilor doar așa – SINCER. Eu nu fac mare regie din ieșirile mele în scenă, pur și simplu las ca mesajul pieselor mele să facă asta. Știu că frumuseţea va salva lumea și-mi repet asta foarte des!

Urmărește interviul integral mai jos:

Abonează-te la articolele

Vip Magazin