Vezi cine sunt TOP 100 cele mai SEXY femei din Moldova 2017

Uşor, uşor, am ajuns la cea de-a opta ediţie a proiectului dedicat celor 100 cele mai senzuale femei din Moldova. Noi știm că ele sunt mult mai multe, dar ne-am oprit la cifra 100, toare remarcându-se în viaţa publică de la noi şi de peste hotare, fie în faze diferite, fiecare în domeniul său de activitate, fotografie, modelling, blogging, afaceri etc. Toate aceste frumuseţi se regăsesc aici, în „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova”, ediţie cu tradiţie marca „VIP magazin”, care apare în luna martie an de an.

Ordinea participantelor în acest clasament a fost determinată, în proporţie de 40 la sută, de votingul pe site-ul www.vipmagazin.md, care a durat pe parcursul întregii luni februarie. Totodată, clasamentul a fost decis şi de un juriu abilitat să nu „alunece” în prăpastia subiectivităţii, mai exact, de membrii redacţiei, care, de 13 ani, știu cum respiră viaţa publică și mondenă din ţara noastră.

Aşadar, lecturare frumoasă şi delectare pe măsură, dragi participante şi numeroasă „armată” de admiratori! Felicitări celor care s-au regăsit în această ediţie şi multă baftă femeilor sexy de la noi care nu au intrat în acest top în 2017, căci urmează 2018. Ne vedem la anul, urmărind „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova”!

100. Olga Sarivan

Jurnalistă la NTV Moldova

olga-sarivan-print_optAdoră satira, dar nu cretinismele, afirmă cu tărie domnișoara cu ochi albaștri și păr negru ca abanosul. De șase ani trăiește meseria de jurnalist, din cauza sau datorită căreia a plâns, a râs și s-a bucurat alături de eroii reportajelor sale. Consideră că are o profesie fără graniţe temporale și spaţiale, dar cu multe perspective.

99.  Liana

Interpretă

1-9_optLansată oficial în showbizul autohton pe 14 februarie 2015, cu premiera duetului cu Eugen Natan Doibani, are în palmares patru piese, numeroase invitaţii la evenimente şi televiziuni, inclusiv din România. Piesa sa cea mai recentă, „Nu mai sunt aşa”, este creată de o echipă din România, iar vocea a fost înregistrată în studioul renumitului rapper Doddy. Premiera piesei s-a făcut la București, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, ca mai apoi să fie prezentată şi la posturile TV de la noi şi, respectiv, la radiouri, unde este difuzată cu intensitate maximă.

Foto: Vasile Patraşcu

98. Diana Spătărel

Prezentatoare la Canal 2

pr_optEste faţa postului care a prins tot mai multe turaţii în ultima vreme, fapt care s-a produs inclusiv datorită prezenţei sale pe sticlă. Este prinsă într-o groază de evenimente, fapt care n-o face să uite drumul la sală şi la salonul de frumuseţe. Nimic însă n-o face să uite de micuţa sa prinţesă, care o aşteaptă acasă şi care o inspiră să arate superb.

97. Irina Tarasiuc

Interpretă

lumii-216_optIrina este genul de femeie care poate surprinde și o face precum pasărea phoenix. A devenit mămică pentru a doua oară, a reușit să lanseze două piese noi, „Arestată” și „N-am să vând pământul”, și să organizeze primul concert solo al trupei LUME, din care face parte și soţul ei, Sergiu. „Never give up” se pare că e fraza care ar caracteriza-o. Ambiţia și încrederea în sine, pe care le manifestă la fiecare apariţie a sa, demonstrează că trebuie doar să vrei ceva și vei reuși.

96. Iana Parnova

Stilistă

img_0114_optFrumoasă, sigură pe ea, Iana este o profesionistă în domeniul său. Anul trecut a deschis studioul de frumuseţe „Grimerkka”, proiect de care este foarte mândră. Ambiţioasă de fire, intenţionează să-și extindă afacerea, așa încât să-și poată dezvolta toate ideile în materie de frumuseţe.

95. Laura Vetty

Interpretă

pr_1_optDe la ediţia precedentă a topului pe care a bifat-o Laura a trecut un an, perioadă care a însemnat pentru ea multă fericire, turnee cu Dan Bălan, concertul acestuia de la Palatul Naţional şi trei ani de Maya – mica ei dulceaţă. A mai însemnat lansarea piesei „All I Want Is You”, de care Laura este îndrăgostită, şi cunoaşterea mai aprofundată a lumii sale interioare. În general, pentru ea, anul trecut a fost unul cu multă muzică și muncă, cu numeroase concerte în partea europeană a Rusiei şi dincolo de Ural, cu admiratori şi aprecieri. Ce îi mai trebuie unei femei ca să se simtă fericită?

94. Olga Donică

Prezentatoare la Canal 3

fullsizerender_optPrezentatoarea știrilor sportive de la postul de televiziune „Canal 3” face „atletism” de performanţă în neuronii multor bărbaţi. Așa că, în fiecare dimineaţă, cartonașul roșu e anulat, fără îndoială! Numai zâmbetul ei dezinvolt și talia de viespe cât fac!

93. Maria Levcenco

Prezentatoare la Realitatea TV Moldova

_mg_0005-as-smart-obje_optMaria este genul de femeie care inspiră o sexualitate matură, mister, inteligenţă și rafinament. Deși moderează un talk-show important, pare să cocheteze discret cu invitaţii săi, chiar și atunci când îi contrazice, telespectatorul încercând să înţeleagă și să decodifice mesajele ei. Deci, îţi urăm succes la dezlegat „integramele” personalităţii Mariei Levcenco!

92. Nicoleta Cotorobai

Interpretă

pr_2_optE atât de energică, încât ai impresia că vrea să le reușească pe toate, şi asta la nici 18 ani împliniţi. Este deja antrenată în tot felul de evenimente, inclusiv private, este pe sticlă, lansează piese şi albume. Printre realizările ei muzicale este piesa dedicată părinţilor, „Părinţii mei”, dar şi primul său album, „Mii de amintiri”. Nu a ratat ocazia nici să se dezgolească frumos pentru „VIP magazin”, experienţă care i-a adus senzaţii noi, pe lângă admiratori în plus pe reţele de socializare.

Foto: Roman Friptuleac

91. Sofia Palade

Bloggeriţă

pr_4_optCea mai înrăită fană moldoveană a lui Coco Chanel e, cu siguranţă, Sofia Palade. Nu în zadar și-a orientat activitatea în domeniul fashion bloggingului. Și dacă faci o trecere în revistă a pozelor pe care Sofia le publică pe conturile reţelelor de socializare, riști să ai palpitaţii.

90. Gloria Gorceag

Interpretă, prezentatoare TV

pr_3_optDupă ce a cochetat mai mult timp cu lookuri diferite, vopsindu-și părul ba mov, ba verde, anul acesta Gloria s-a mai cuminţit, însă a rămas la fel de epatantă. A fost cerută de soţie, iar în viitorul apropiat o vom vedea îmbrăcată în rochie de mireasă. O fire talentată și o profesionistă adevărată, reușește, pe lângă muzică, să se descurce și în rolul unei gazde calde în cadrul emisiunii sale de divertisment.

89. Sofia Golovinscaia

Fotografă

5_optSofia dezlănţuie multe scenarii în căpșoare graţie fotografiilor incendiare pe care le face, personajele sale, multe dintre ele modele, trecând prin metamorfoze artistice speciale. E femeia care știe sigur ce vrea de la viaţă – să impresioneze prin arta fotografică.

88. Francesca Nastas

Model

pr_5_optUna dintre cele mai tinere participante în proiectul despre cele mai sexy femei din Moldova din acest an. La prima vedere, este o tânără modestă şi tăcută, dar e destul să lase haina, să rămână în lenjerie şi atunci lucrurile iau o direcţie diametral opusă. Ea nu poate să nu intre în lista celor mai sexy femei din ţară, chiar dacă încă mai merge la şcoală, traversând în fiecare dimineaţă podul de pe Nistru între Rîbniţa şi Rezina. Din ai săi 18 ani, de vreo patru participă la evenimente fashion şi la şedinţe foto, cele mai aşteptate şi apreciate defilări şi pictoriale de-ale ei fiind cele în lenjerie.

Foto: Dima Cantemir

87. Tyanna

Interpretă

tyanna_dsc_0019-2-1_optAmbiţioasă, perseverentă, cu o personalitate puternică, dar și sensibilă în același timp. Are o viziune clară asupra vieţii, iar visurile și planurile sale depășesc hotarele Republicii Moldova. Adoră sportul, lucru care se vede cu ochiul liber, dar și natura, călătoriile, arta și viaţa frumoasă în general.

86. Cristina Movilă

Jurnalistă la „Prima Oră”

20161107_081304-copy_optȘi-a dorit mereu să devină jurnalistă, iar acum are norocul de a se afirma anume la „Prima Oră”, unde de mai bine de un an ne aduce rubrica #Recreaţie pe sticlă. „Roșcata balerină”, pentru că mai practică și acest tip de dans graţios, depune mult suflet în ceea ce face, că doar vrea să exceleze în domeniul ei. Cristina spune ferm că nu-i place să pozeze provocator. Noi, însă, avem o altă părere.

85. Kornelia Ștefăneţ

Interpretă

16593439_1112019172240_optO prezenţă vie pe scena muzicii populare, Kornelia Ștefăneţ a devenit, în 2016, solista unui proiect muzical complex de mare anvergură, Ethno Republic. Un lucru surprinzător, Kornelia Ștefăneţ mai poate fi numită și doamnă profesoară, aceasta începându-și recent activitatea în calitate de profesoară de canto.

84. Dana Basoc

Brand manager la Raquette

dana-basoc_print_optPe lângă activitatea ei de manager al brandului pe care îl extinde alături de sora sa tocmai în Franţa, Dana are un aer sexy aparte, desprins din revistele glossy. Nu în zadar cei de la Harper’s Bazaar România i-au relatat povestea de succes împărţită cu sora ei. Dana te impresionează printr-o cuminţenie ce arzi de nerăbdare să se dezlănţuiască.

83. Cristina Stamatin

Prezentatoare la PRIME TV

img_3392-a-1_optDimineţile nu ar arăta la fel dacă în casele noastre nu ar intra ea cu Primele Știri. De mai bine de șapte ani, Cristina Stamatin prezintă Jurnalul dimineţii și o face bine, cu pasiune și multă dăruire. Pentru că îi place. Și asta și-a dorit să facă mereu. Poate, din aceste motive a revenit destul de repede la pupitrul știrilor, combinând perfect rolul de mămică și cel de prezentatoare.

82. Mihaela Teslari

Prezentatoare la Agro TV, coregrafă

print_optAbsolventa Universităţii de Coregrafie şi Dans din Lvov, Ucraina, a fost convinsă de către mătuşa sa, Zinaida Jioară, să treacă la TV, dar anume ca să facă dansuri, tot la îndemnul mătuşii sale. S-a simţit perfect la Moldova Sport, pentru că şi ea făcuse sport – dans portiv, pe care l-a şi predat copiilor. Tentativa Mihaelei de a pleca în SUA a fost curmată de întâlnirea fericirii, care i-a devenit, în scurt timp, logodnic. Acum, Mihaela prezintă ştirile la singurul post TV local dedicat agriculturii, dar mai are timp şi pentru dansuri, precum şi pentru salonul viitorului soţ, Andrei Cocieru, salon pe care ea îl administrează.

81. Dana Ciobanu

Actriţă

print_1_optDana Ciobanu este una dintre cele mai bune actriţe de la noi. Anume din acest motiv, revista „VIP magazin” i-a oferit premiul „Omul Anului 2015” la categoria cultură. Talentată și frumoasă, are o privire ce te hipnotizează, fiind o prezenţă plăcută indiferent de eveniment și atmosferă. Recent, a surprins printr-o schimbare de look îndrăzneaţă: s-a făcut blondă.

80. Nicoleta Adam

Jurnalistă

2270541_optDinamică și gingașă, Nicoleta ne trezea în fiecare zi cu prezicerile astrale la Jurnal TV, după ce a câștigat titlul de Miss Horoscop, în cadrul emisiunii Deșteptarea. Anul acesta se anunţă unul al schimbărilor pentru Nicoleta, ea urmând să lanseze ceva inedit pentru piaţa mediatică din Republica Moldova. Datorită creativităţii și originalităţii sale, tânăra este un adevărat fashion icon al zilelor noastre.

79. Eugenia Butucel

Model

pr_6_optEa a trăit deja cea mai frumoasă performanţă de-a lungul carierei de model. Este vorba de titlul cu care s-a întors acasă de la „Miss all Nations” din China, reprezentând Republica Moldova – „Twelve beauties of the World”. Astfel, a fost desemnată una dintre cele 12 frumuseţi ale lumii, top organizat pentru prima oară la acest concurs. A reuşit de fiecare dată să ajungă acolo unde a visat, dar cea mai mare reuşită a sa, în momentul de faţă, este că îmbină învăţătura şi modellingul. Aşa va ajunge şi la alte performanţe cu care să se mândrească mai departe.

78. Eugenia Scoarţă

Designer vestimentar

img_2327-%c2%a6%c2%a6%c2%a6-%c2%a6%c2%ac%c2%a6%c2%act%d0%bfcol_optDacă mai devreme era prezentă în viaţa publică doar ca model, acum o vedem mai mult în calitate de designer vestimentar, meserie pe care a încercat-o mai târziu. Acum, Eugenia stă mai mult în spatele camerei decât în faţa ei; pe vremuri era împinsă de creatorul colecţiei pe podium, acum ea trimite fetele pe catwalk. Dar nici de „prima dragoste” nu uită – nu ezită să pozeze de fiecare dată când are ocazia, aşa cum a făcut-o pentru „VIP magazin” la rubrica „Dezgolite frumos”.

Foto: Dima Cantemir

77. Patricia Podoleanu

Reporteră la PRO TV

pr_7_optMunca de reporter de la PRO TV îi solicită mai tot timpul, dar, chiar și așa, atitudinea de pisică independentă nu i-a anulat-o nimeni. Zâmbetul ei larg și sincer, precum și gropiţele ei din obraji te cuceresc. Nu ai scăpare, ești prizonierul Patriciei fără ca măcar ea să-și dea seama de acest lucru.

76. Nadinn Ojog

Antrenoare de fitness

print_1_opt1Nu e o antrenoare oarecare, or nu în zadar a fost „înrolată” de centrul Aquaterra Wellness & SPA. Este şi o persoană publică, dar şi mondenă, al cărei exterior nu ai cum să nu-l bagi în seamă. Campioană de body fitness, a bifat prezenţe şi în paginile şi pe coperţile revistelor celebre. Excelează în tot ceea ce face şi prin felul în care arată – nu este doar un pachet de muşchi, dar etalează senzualitatea şi artistismul. Include și feminitatea, lucru pe care cam uită să-l facă alte femei din domeniul sportului.

75. Cristina Postolachi

Wedding planner

dscf4072-2_optZâmbetul de copiliţă, gropiţele inocente din obraji și bărbie îndulcesc imaginea Cristinei Postolachi, cea care conduce afacerea „Cereri în Căsătorie”. A făcut mulţi bărbaţi să îngenuncheze la propriu, și anume atunci când ei au apelat la serviciile agenţiei sale, cerându-și iubitele în căsătorie. Apropo, Cristina a bifat în palmaresul său o sută de cereri de căsătorie soldate cu succes. Totodată, ea este femeia de la care ai putea prinde niște ritmuri fierbinţi, Cristina făcând dans de performanţă timp de 18 ani.

74. Diana Grigor

Interpretă

pr_9_optEste femeia contrastelor. Fie se filmează iubin­du-se pe un iaht, fie îi dedică o piesă mamei sale. Cert este că viaţa sa privată, dar și profesională au împânzit știrile mondene din această ţară. Frumoasă și controversată, Diana este implicată în tot felul de proiecte muzicale, de dans, sociale, interpreta muncind destul de mult pentru statutul pe care îl are.

73. Ioana Ciobanu

Model

pr_8_optIoana poate fi femeia fatală și cuminte deopotrivă. Pozează lejer pentru diverse branduri, moda fiind o parte importantă din viaţa ei. Totodată, și-a jucat bine rolul de iubită în videoclipul proiectului Carla’s Dreams pentru piesa „Acele”, lansat în mai 2016. Deci, ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place și, vorba cântecului, îi „face tattoo sub piele”.

72. Natalia Duminică

Dansatoare

bagheera_optEa este sexy din oficiu, când e în exerciţiul funcţiunii – dacă faci belly dance, nu poţi să nu fii sexy. Or, ea este o virtuoază a acestui stil, la fel ca şi a dansului popular, pe care îl practică având carnet de muncă în Ansamblul „Joc”. Drept că acolo nu prea are gânduri, spaţii de manevră şi posibilităţi de manifestare a tot ce înseamnă sexy, căci maestrul Vladimir Curbet e mereu de veghe.

Foto: Maria Chi

71. Anastasia Jantîc

Interpretă

anastasia-jantic_img_0_optNu te lasă rece când o vezi. Poate fi și fată cuminte, şi fată rea, însă noi credem că a doua opţiune o foloseşte în situaţii când cu adevărat e nevoie de o asemenea atitudine. Datorită talentului său, interpreta a fost remarcată de juriul concursului X Factor România. Mai credem că Anastasia are și alte talente, invizibile pentru publicul larg!

70. Tatiana Spînu

Interpretă

tatiana-spinu-edited-0_optFace furori pe scenă și, mai nou, în literatura de la noi. Urmează să-și lanseze cartea, „Parfumul scrisorii tale”, un roman care redă starea sufletului ei. Cine ar fi crezut că o fiinţă atât de energică poate fi atât de sensibilă? Este o prezenţă din ce în ce mai simţită în presa de la noi datorită implicării în proiecte răsunătoare. Tatiana nu se oprește aici și ne promite piese, piese și din nou piese.

69. Daniela Burlaca

Actriţă, regizoare la Teatrul Geneza Art

daniela-burlaca_daniel_optCea care a fost declarată cea mai bună actriţă și regizoare doi ani la rând de mai multe instituţii de profil e o femeie de succes și doar de admirat. Anul acesta, a recucerit publicul prin prezenţa sa în clipul lui Adrian Ursu la piesa „Spune-mi adevărul”, prin participarea în proiectul fotografic „Love ’em or hate ’em” și prin lecţiile oferite la Centrul de Comunicare și Educaţie Estetică. Tot ea ne-a surprins prin prestaţiile sale scenice, dar şi prin regizarea celui mai recent spectacol al său, „4MAMA”.

68. Anastasia Zeleniuk

Model

anastasia-zeleniuc_02_optMai rar întâlnim un model care iubește dulciurile. Pe lângă proiectele din Istanbul, Turcia, unde a fost implicată în campanii publicitare, spoturi, roluri scurte în film, dar și pe lângă proiectele din România și din ţara noastră (unde este imaginea câtorva branduri – Tricon, EHO, Sekana), Anastasia și-a creat propriul brand de bomboane. Unul dintre cele mai importante planuri de-ale ei este să deschidă un local unde ne va îndulci cu deserturi sănătoase, care nu dăunează siluetei.

67. Inesa Voscoboinic

Prezentatoare la Canal 3

inesa-voscoboinic_optÎn ultima perioadă, Inesa are parte de provocări, cărora le face faţă cu brio. După șapte ani munciţi în calitate de prezentatoare de știri sportive, a fost încadrată într-un nou proiect, la Canal 3. La începutul acestui an, s-a logodit, iar acum este în toiul pregătirilor de nuntă, declarând că urmează o perioadă extenuantă, dar extrem de frumoasă pentru ea.

66. Silvia Petrov

Jurnalistă la „O seară perfectă”

img_7048-edit_logo_optE prea directă, independentă și nonconformistă fata asta. Poate de asta de mai bine de patru ani e la „O seară perfectă” de la PRO TV Chișinău și realizează cele mai nebune, dar bune de tot reportaje. Să își spargă ouă crude în cap sau să zboare cu parapanta doar pentru material? Da, Silvia poate. Pentru că îi place să fie diferită și pentru că asta îi „dă aripi”, multă energie și încredere în sine. Și, pe deasupra, e frumoasă, iar zâmbetul ei este inconfundabil. Oare cu ce ne mai poate surprinde? Rămâne să stăm cu ochii pe ea!

65. Diana Os

Model

E frumoasă, asta e indiscutabil. Expresia feţei sale nu te lasă indiferent. Privirea îi este prea pătrunzătoare. Frumuseţea ei este o combinaţie perfectă de mister și inteligenţă. Iar asta i-a adus și un rol în cel mai recent clip al CSD, la piesa „Antiexemplu”, unde putem zări zâmbetul inocent al acestei tinere. Va ajunge sus fata, de asta suntem siguri!

diana-os_dsc01540big_opt64. Xenia Gavrilov

Model

xenia-gavrilov-foto-j_optDefiniţia frumuseţii ar putea avea un sinonim – Xenia Gavrilov. E moldoveana care a reușit să cucerească podiumurile internaţionale și să reprezinte imaginea mai multor branduri celebre. Maturitatea ei emoţională și tandreţea deopotrivă pot topi chiar și cele mai reci priviri. Merită menţionată și participarea sa în calitate de model la cursa de Formula 1 din Abu Dhabi, pe pista Yas Marina Circuit, Xenia marcând succese și în alte zeci de orașe din lume.

Foto: Yuri Bavaresco

63. Ala Zasmenco

Interpretă

ala-zasmenco_2_optDupă ce a cucerit scenele de aici, dar şi din România, vedeta îşi cunoaşte bine atuurile. E focoasă și aprinde imaginaţia fanilor care vin la concertele ei. E și frumoasă, şi talentată, şi mamă iubitoare – o femeie care te dă pe spate cu tot ce are ea mai bun!

62. Natalia Platon

Model, designer

natalia-platon_dimacan_opt„Cine îndrăznește învinge”, afirmă Natalia Platon, care, de aproape un an, după ce a gustat din lumea catwalkurilor autohtone, a decis că e timpul să facă ceva nou. Și noul a fost colecţia „Plattoni”, elaborată după propriile ei schiţe, care se pare că prinde la public. Nu în zadar a fost nominalizată și la un concurs din Moldova în calitate de business lady. Totuși, pentru noi, cei de la VIP magazin, ea rămâne FRANŢA, fata care a reprezentat gazda Campionatului European de Fotbal 2016 în cadrul concursului lansat cu această ocazie de revista noastră.

Foto: Dima Cantemir

61. Tatiana Heghea

Interpretă

tatiana-heghea_pr_optEste şi se simte sexy, iar starea asta i-a adus-o statutul de mamă. Ar repeta această experienţă încă de două-trei ori minimum. Euforia maternităţii a motivat-o să lanseze o melodie specială pe piaţa showbizului autohton, „Pui de om”, care are un succes frumos în rândul mamelor în special. Tatiana este într-o formă de zile mari, fiica sa fiind generatorul unei energii care o ajută să ajungă şi la sala de sport, să aibă grijă ce mănâncă şi cu cine comunică pentru a-şi menţine starea.

60. Alexandrina Țurcan

Model, actriţă

alexandrina-turcan_bea_optAre trăsături rafinate, fiind una dintre cele mai de succes modele moldovence. E stabilită la Paris și a reușit să devină imaginea parfumului „Alien” al casei Thierry Mugle, să apară pe paginile unor reviste celebre precum Vogue, Elle, L’Officiel și Harper’s Bazaar. Mai nou, Alexandrina cochetează cu industria cinematografică, jucând într-un film francez.

59. Victoria Ungureanu

Fondatoare a Everyday Journalism și a Everyday Events & Projects victoria-ungureanu-oxa_opt

Fata asta se face tot mai bună pe zi ce trece. Crește și profesional, și personal. Prin „copilul” ei pe nume #everydayjournalism, face ceea ce mulţi încă nu au îndrăznit să facă. Le-a luat jurnaliștilor microfoanele și le-a pus șorţuri, descoperind zeci de jurnaliste în ipostaze diferite prin #FashionJournalism. „Betty cea urâtă”, precum se autointitula recent, susţine că nu există oameni nepotriviţi, pentru că anume ei pot aduce cele mai mari schimbări în viaţă, iar ele sunt din ce în ce mai vizibile în viaţa Victoriei.

Foto: Oxana Guţu

58. Katalina Rusu

Interpretă

katalina-rusu_sph_9882_optDeși este o prezenţă dulce și sexy în showbizul de la noi deja de ani buni, interpreta urmează să-și lanseze în viitorul apropiat primul său album muzical. „Eu îmi pun scopuri și muncesc mult pentru a le realiza, și atunci, în cazul acesta, nu las loc pentru regrete, doar pentru puncte de suspensie pe care urmează să le continui cu noi rezultate”, afirmă Katalina. După cinci ani de pauză, a redevenit studentă, iar viitorul Katalinei pare a fi promiţător.

57. Mihaela Arnăut

Model

mihaela-arnaut__75b910_optȘtie să pozeze în rol de rockeriţă convinsă, dar și de zână a primăverii, „dresează” cu atitudinea ei bliţurile aparatelor de fotografiat, iar acestea o surprind în cele mai inedite ipostaze. E o vampă ce pășește încet, dar sigur în lumea aceasta plină de vânători curioși, vânători care pot deveni, foarte ușor, vânaţi.

56. Vlada Cotorobai

Bloggeriţă

vlada-cotorobai_pr-uti_optBloggeriţa nu se teme de inhibiţii, lucru pe care noi îl apreciem foarte mult. Imagini sexy și incendiare pentru diverse branduri clătesc ochii celor care îi urmăresc postările. De ce să ascundă ceea ce este plăcut privirii și sufletului?! Chiar dacă nu a ajuns model din cauza staturii sale minione, Vlada nu s-a întristat. S-a reprofilat în lumea bloggingului, satisfăcându-și astfel pasiunea pentru frumos.

55. Anastasia Iacub

Model

img_6902-edit-edit-edi_optAnul său de glorie a fost 2015. Asta nu înseamnă că nu vor mai fi și alţi ani buni pentru ea. Dar, anume atunci, Anastasia Iacub a realizat ceea ce îşi doresc multe, dar foarte multe fete de la noi – a devenit „Miss Moldova 2015”. Studentă în anul II la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, Anastasia, pe viitor, vrea să devină un designer vestimentar renumit. Din acest motiv, acordă o atenţie sporită şi timp maxim Academiei.

Foto: Marin Petic (MStudio)

54. Diana Rudenco

Fotografă

pr_10_optPrin obiectivul ei, Diana exprimă complexitatea femeii, spunând ea însăși că fotografiază femei pentru că anume pe ele le înţelege mai bine. O dovadă în acest sens este primul său art-book, „Love ’em or hate ’em”, proiect fotografic alb-negru prin care a „dezbrăcat” de emoţii mai multe femei din ţara noastră. Inclusiv pentru acest proiect, „VIP magazin” a desemnat-o pe Diana „Omul Anului 2016” la secţiunea Arta fotografică.

53. Olga Iftodii

Femeie de afaceri, manager general al Aquaterra Wellness & Spa

dm0a6610-2-1_optA organizat unul dintre cele mai sclipitoare baluri din ţară, ea însăși fiind regina acestuia. Frumoasa brunetă conduce cu succes unul dintre cele mai bune centre de sănătate și frumuseţe din ţară, demonstrând cu brio că și femeile pot face faţă presiunii lumii de afaceri. Este o femeie misterioasă și luptătoare!

52. Speranţa State

Prezentatoare la PRO TV

speranta-state__cub741_optDe mai bine de șase ani face televiziune, iar de doi ani ne aduce în case știrile PRO de la ora 22.00. Îi plac evenimentele fierbinţi, pune întrebări care îi lasă fără replică până și pe cei mai experimentaţi politicieni și îi place să fie deasupra lor, chiar și la propriu, ea având o înălţime de 1,84 cm. Speranţa a reușit să ajungă participantă în cadrul proiectului „Burse europene pentru jurnaliști”, ceea ce reprezintă o performanţă demnă de urmat pentru alţi reprezentanţi ai mass-mediei.

51. Nicoleta Nucă

Interpretă

nicoleta-nuca_edit-3_optPovestea sa este demnă de un scenariu de film despre o carieră de succes. În cazul ei, acesta a venit după mulţi ani de muncă, doar că momentul culminant întârzia să apară. Nu ştim dacă a fost exact ca la Cenuşăreasa, dar se pare că „balul” Nicoletei a fost prezenţa ei la X Factor România. Ulterior, a venit și „prinţul” – contractul cu Global Records, apoi recunoaşterea, invitaţiile la televiziuni și multe, multe spectacole.

50. Livyka Shtirbu-Sokolov

Pianistă

livyka-shtirbu-sokolov_optTânăra pianistă a cuminţit partiturile multor compozitori. După ce ne-a reprezentat ţara la diverse festivaluri naţionale și internaţionale, Livyka a bifat și performanţa de a fi în topul celor mai sexy 100 de femei din Moldova. O terţă perfectă se cântă în sufletul acestei domnișoare: talent, frumuseţe și gingășie. Așteptăm să ne uimească printr-un concert fantastic.

49. Irina Bespaliuc

Directorul general al restaurantului „Pegas”

irina-bespaliuc_2f3a80_optBlonda cu ochii verzi știe secretele unei afaceri de succes în domeniul restaurantelor, aplicându-le creativ zi de zi la restaurantul „Pegas”, dar și secretele unei frumuseţi naturale, ce se imprimă pentru mult timp în memorie. Felul în care arată se datorează generozităţii naturii, dar și unei atenţii continue pe care Irina o manifestă faţă de corpul și sufletul său, printr-un mod de viaţă sănătos, călătorii alese cu atenţie, patru-cinci ședinţe de sport pe săptămână, vizite regulate la SPA și investiţie în emoţii pozitive.

48. Elena Merlan

Femeie de afaceri

elena-merlan_image_optElena e femeia care știe cum să dozeze sex-appealul, exprimând discreţie în imaginile pe care le publică pe reţelele de socializare. Este o prezenţă permanentă în topul nostru, demonstrând că merită să se regăsească în el.

47. Dianna Rotaru

Interpretă

dianna-rotaru_img_8332_opt„Știe ea, femeia, ce vrea”, un citat ce o caracterizează absolut pe Dianna Rotaru, dar și titlul piesei pe care artista urmează să o lanseze. Se simte fericită atât pe plan personal, cât și profesional, iar aceasta se observă în atitudinea ei și în zâmbetul pe care îl afișează de fiecare dată când își face apariţia. Blonda are planuri mari în ce privește anul 2017, interpreta urmând să ajungă tocmai la Miami, un tărâm fierbinte, precum este însăși Dianna.

46. Mirabela Bogdan

Model, Miss Chișinău

mirabela-bogdan_img_72_optElevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Mirabela acordă multă atenţie studiilor – urmează bacalaureatul şi facultatea. Are o pasiune specială pentru sport, călătorii şi muzică. Adoră și concursurile: „Miss Chișinău 2016” a fost o experienţă frumoasă în care a cunoscut oameni noi, alte fete frumoase, cu care a legat şi niște prietenii. În această competiţie a obţinut titlul mult dorit, care i-a dat mai multă încredere, curaj pentru a face alţi paşi în lumea modellingului.

45. Stela Dănilă

Prezentatoare la  TVR Moldova

stela-danila_pr_optEste o apariţie charismatică atât pe micile ecrane, cât și în viaţa de zi cu zi. Te cucerește nu doar cu un fizic de invidiat, dar și cu spiritul ei altruist pe care îl manifestă în diverse campanii de caritate. Stela are darul să facă din minţile bărbaţilor adevărate labirinturi de dorinţe fierbinţi. Ea, însă, își caută de cariera sa, așa cum a făcut-o și până acum.

44. Katy Rain

Interpretă

katy-rain_pr_optEste prinsă în activităţi şi tot ce face trăiește cu maximă intensitate. Participă la câteva proiecte, iniţiază altele, printre care cel contra violenţei domestice. Videoclipul piesei „M-ai lovit” a lăsat un impact puternic, la fel ca şi spotul social pe aceeași temă. Printre experienţele ei profesionale, menţionăm proiectul televizat de dans „Sila tanţa”, pe care l-a câştigat, dar şi „Eurasian Music Awards” din Kazahstan, unde a cântat atât în kazahă, cât şi în română, într-un duet cu un cunoscut interpret de acolo, Arman Hasenov. Mai nou, a lansat un alt hit care se lipește de suflet şi de ureche – „Tăcerea”. Linişte…

43. Anastasia Borta

Jurnalistă la Tribuna.md

anastasia-borta_pr_optPe lângă faptul că e frumoasă, atrăgătoare, tânără, mai e şi inteligentă, este studentă la Facultatea de Jurnalism. La doar 21 de ani, este încadrată în muncă – face ştiri pentru două portaluri: Curentul.md, un site generalist, și Tribuna.md, una dintre puţinele instituţii mediatice locale specializate în politică. Apropo de politică, Anastasia îşi doreşte o carieră pe viitor în acest domeniu, dar nu exclude nici o eventuală activitate în TV – dacă tot de mică s-a visat prezentatoare de știri.

42. Daniela Vizitiu

Jurnalistă

daniela-vizitiu_img_48_optNe-a obișnuit cu cele mai dinamice reportaje, demonstrând că este o tânără interesantă și se descurcă cu orice provocare. După o perioadă dedicată lucrului și dezvoltării profesionale, printre care și participarea în cadrul unui stagiu de calificare pentru jurnaliști organizat la București, speră că în 2017 va avea parte de schimbări majore anume pe plan profesional, căci pe cel personal este soare și frumos.

41. Loredana Anton

Model

loredana-anton_1594074_optEmană sexualitate printr-o simplă privire, unde mai pui că e și deșteaptă. Urmează să-și finiseze studiile la Facultatea de Drept a USM și este pasionată de modelling. Deși activează de câţiva ani într-un birou notarial, a reprezentat Republica Moldova la diverse concursuri internaţionale de frumuseţe, cel mai recent fiind „Supermodel International 2016”, care a avut loc în India. Loredana planifică să lanseze un blog de fashion personal, unde își va exterioriza gusturile în materie de modă.

40. Doina Chiorescu

Prezentatoare la Publika TV

doina-chiorescu_166517_optBruneta cu ochi pătrunzători afirmă că jurnalismul este domeniul în care sufletul său se regăsește. Muncește la postul de televiziune Publika TV în calitate de redactor de știri și prezintă în fiecare dimineaţă rubrica Horoscop, în paralel făcându-și studiile la Facultatea de Jurnalism. Iubește ceea ce face și intenţionează să realizeze cel puţin zece lucruri în 2017, pe care le-a și notat la început de an, printre ele regăsindu-se și o activitate în blogging într-o manieră mult mai complexă.

39. Cristina Aramă

Manageră la #Diez.md

cristina-arama_img_479_optOftăm și scriem! Mai oftăm o dată și ne minunăm de fata asta. Ochii ei mari și albaștri te fac stâncă pe loc, iar tu îţi pierzi graiul în profunzimea lor. Cristina a lucrat ca jurnalist prin diverse instituţii mediatice, până s-a aciuat la unul dintre cele mai de succes site-uri pentru tineri din ţară. Fata e ca un flirt viu ce te joacă pe degete fără să rănească… prea mult! Știe ea ce știe. Și noi, la fel!

38. Diana Brescan

Interpretă

diana-brescan_pr_optBa scoate o piesă, ba promovează un brand autohton, ba pozează în ipostază de mireasă inocentă, ba mai face poze ce adună sute de like-uri, ba visează să cucerească scenele mari. Diana Brescan rămâne în continuare o prezenţă specială în spaţiul monden din Moldova, inclusiv în Top 100 Sexy. Știe deja cu ce se papă faima și, aproape de fiecare dată, rămâne cu picioarele pe pământ.

Foto: Yon Savin

37. Dorina Gherganov

Prezentatoare la TVR Moldova

dorina-gherganov_pr_optÎn afara orelor de program la TVR, moderează diverse evenimente, prezentări, lansări de carte şi altele. Recent a început să predea arta prezentării la Şcoala de Televiziune „Pixel Media Center”. Dincolo de motivele profesionale de laudă, are şi careva personale: crește două fiice, de 15 şi, respectiv, de opt ani, iar cei care nu-i cunosc familia zic deseori că sunt surori cu fiica mai mare…

Dorina adoră viteza şi culoarea roşie. A nu se confunda cu viteza la culoarea roşie a semaforului!

36. Laura Jdanov

Model

laura-jdanov_fullsizer_optCe să mai vorbim, dom’le?! E frumoasă fata. Nu poţi să îi reproșezi mamei-natură că a împodobit-o pe Laura cu o privire de amazoană, cu buze precum miezul cărnos al cireșelor, cu un corp ce impresionează pe podiumurile de modă sau în pictorialele diverselor campanii ale brandurilor vestimentare. Mai doriţi argumente de ce Laura e în topul nostru? Vă mulţumim!

35. Sandra Dodon

Model

alexandra-dodon_img_49_optNu se consideră model, dar rezultatele unor ședinţe foto cu ea sunt de-a dreptul impresionante. Sandra ar putea fi comparată cu influencerul de modă Olivia Palermo, doar că Sandra mai și studiază, gestionează o afacere de familie și, mai nou, prepară deserturi homemade, dar numai pentru cei dragi. Circa 15 mii de instagrammeri o urmăresc și apreciază tot ceea ce face ea. Sandra, însă, este sigură că nimeni în afara de tine nu este responsabil de viaţa ta. Așa că e mereu deschisă pentru noi provocări și se pare că ele se anunţă destul de multe pentru ea.

34. Valeria Lungu

Model

valeria-lungu_pr_optApariţia ei în clipul celor de la Carla’s Dreams i-a mai adus un plus în lista succeselor sale. Valeria e o fire care pune artă în tot ceea ce face, cucerind multe inimi, inclusiv pe a noastră. Nu în zadar e în topul celor mai sexy fete din Moldova!

33. Hellen Monroe

Autoarea blogului „Mondanites”

hellen-monroe_iur_7446_optHellen e genul de femeie care arată sexy indiferent ce ar purta. Nu în zadar ţine un un blog de fashion și își bucură cititorii cu imagini superbe. Mai nou, anul acesta, Hellen a fost cerută în căsătorie, dar asta nu ne împiedică să ne delectăm cu imagini sexy ale tinerei. Blândeţea și charisma ei o fac și mai atrăgătoare.

32. Sofia Obadă

Prezentatoare la Jurnal TV

sofia-obada_pr_optSchimbările sunt bine-venite, iar atunci când ele îţi prind și bine, au o valoare dublă. Sofia este o luptătoare, nu în zadar e în zodie de foc și a reușit să atingă culmile succesului prezentând buletinele de știri din weekend de la Jurnal TV. Totodată, 2016 a adus un nou suflu în viaţa ei, un iubit cu care a reușit să guste împreună din pasiunea de a călători.

31. Tany Vander

Interpretă

sirbuphoto-com-0005_1_optNe cucerește prin voce și aspect fizic. Senzuală și gata să dea pe spate aproape orice bărbat, Tany Vander știe că un corp sexy trebuie în primul rând lucrat. Adepta mâncării sănătoase și a mersului la sală în fiecare zi, interpreta promovează cu regularitate modul de viaţă corect, datorită căruia își merită în totalitate locul din acest top.

30. Liuba Florica

Autoarea blogului www.floricacuisine.wordpress.com

liuba-florica_print-11_optIubirea poate avea diverse forme, spune Liuba Florica. Ea a consolidat ideea că numele îţi poate influenţa destinul; anume de el este legată pasiunea ei pentru a găti și a-și împărtăși experienţa pe blogul său culinar: www.floricacuisine.wordpress.com. Blonda misterioasă este cea care încearcă să demonstreze că talentele pot fi descoperite și după căsătorie, pentru că anume din iubire se nasc lucrurile frumoase.

29. Crina Spînu

Model

crina-spinu_pr_optPosibil, va deveni cea mai sexy savantă din ţară, căci pe lângă faptul că face modelling, Crina visează la o carieră în domeniul biologiei moleculare. Pasionată de această ramură, tânăra a absolvit Facultatea de Biologie Moleculară din cadrul Academiei de Știinţe a Moldovei, fiind admisă la masterat. Dacă timpul îi va permite, va relua activitatea în domeniul modellingului, având deja oferte atât în Moldova, cât și în Europa.

28. Evelina Vîrlan

Interpretă, model

evelina-virlan_pr_optFaima ei s-a dus în lume acum şi în calitate de interpretă, nu doar de model, graţie proiectului „Vocea României”, în echipa lui Tudor Chirilă. Acolo a impresionat o lume întreagă, nu doar prin felul în care arată, dar şi în care cântă, mai ales pe juraţii şi antrenorii Chirilă şi Smiley. Mutarea Evelinei la Bucureşti n-a întârziat, iar colaborarea cu o casă de producţie de top din România nu e departe.

27. Vera Terentiev

Prezentatoare la NTV Moldova

vera-terentiev-vip-mag_optA revenit la televiziune și în spaţiul public la fel de graţioasă ca până la graviditate. Pauza de maternitate i-a priit și i-a conferit un plus de sobrietate și seriozitate, ceea ce este esenţial pentru o prezentatoare de știri. La fotoshootingul pentru coperta revistei „VIP magazin” am surprins nuanţe noi în chipul Verei, o feminitate deja maturizată, care îi oferă un șarm deosebit. Dar la fel de sexy, firesc.

26. Felicia Dunaf

Interpretă

felicia-dunaf_pr_optFelicia devine pe zi ce trece o apariţie tot mai sexy. Nouă ne place! Suntem siguri că cititorii noștri vor aprecia evoluţia interpretei. Pentru al doilea an consecutiv, face parte din acest clasament și credem că ne va cuceri cu apariţii sexy și în alte proiecte. Are în faţă un viitor ce îi cântă bine, mai ales că de ceva timp cochetează și cu televiziunea.

25. Irina Albu

Model

irina-albu_pr_optIrina ascunde în ochii ei albaștri o pasiune ce poate erupe în orice clipă. E cizelată, o profesionistă, practicând modellingul de ceva timp. Irina nu are nevoie să imite atitudini de femeie fatală, or sexualitatea ei cuminte poate oricând să ia forme nebănuite.

24. Kristina Kuraciova

Model

cristina-kuraciova_pri_optA studiat jurnalismul, dar frumuseţea ochilor ei merită mai mult decât atenţia celor care o urmăresc pe micile ecrane din Moldova. Are aceeași privire de femeie fatală la fel ca și Vanessa Paradis, care poate cuceri până și cel mai râvnit bărbat din lume. De mai puţin de un an, Kristina este și vloggeră, împărtă­șin­du-și cu drag secretele frumuseţii pe canalul său de YouTube. Iar vizualizările pe care le înregistrează acesta confirmă că lecţiile ei chiar sunt valoroase.

23. Julia Sandu

Interpretă, prezentatoare TV

iulia-sandu_pr_optEste energică, scrie scenarii pentru emisiuni televizate destinate copiilor, pe care le şi moderează la Gurinel TV, este concertmaistru şi profesor de canto la studioul „Picături muzicale”. Merge aproape zilnic la sala de sport, face dans profesionist. Sub aspect profesional, se laudă cu proiectul „Stele în oglindă”, cu duetul în compania vedetei din Rusia Dominik Joker, cu preselecţia naţională Eurovision 2015. Se mai mândrește cu show-ul său, TV Star, ajuns deja la a opta ediţie, dar şi cu un pictorial fierbinte la rubrica „Dezgolite frumos”.

22. Nata Colesnic

Femeie de afaceri

nata-colesnic_nata_optNu e nevoie să scrii cât de sexy este, trebuie doar să o priveşti ca să te convingi! Trecută prin schimbări majore în viaţă, Nata Colesnic a reuşit să obţină un corp de invidiat. Faţa splendidă, talia de viespe, picioarele bine lucrate şi mâinile perfecte reprezintă cartea sa de vizită și te face să înţelegi că poate fi numită un adevărat etalon al frumuseţii şi al sexualităţii. Ah, da, sufletul, cum să uităm de el?

21. Diana Guţuleac

Prezentatoare meteo la Prime TV

diana-gutuleac_dsc_106_optDe mai bine de doi ani, vocea ei tandră anunţă despre cele mai grele intemperii, astfel încât acestea își diminuează intensitatea doar la întredeschiderea buzelor voluptuoase ale

Dianei. Ea recunoaște că vine la muncă precum la un hobby și că are curajul să își asculte inima și intuiţia, și anume asta o ajută să-și trăiască viaţa cu adevărat. Visează să ajungă prezentatoare de știri și are toate șansele să reușească.

20. Tatiana Nastas

Reporter, prezentatoare TV

tatiana-nastas_3455301_optFrumoasa blondă de la PRO TV a avut parte doar de realizări frumoase în ultima perioadă. Faptul că a fost cerută în căsătorie a devenit un subiect foarte popular în Chişinău, nunta sa fiind și ea mediatizată intens. În anul ce a trecut, a devenit soţie și prezentatoare TV, roluri în care se descurcă de minune, obișnuindu-ne să o vedem ba pe teren, ba pe platoul de filmare, relatând despre cele mai importante evenimente din ţară.

19. Kristina Ciasovschih

Model

print_2_optNu ai cum să treci indiferent pe lângă o frumuseţe așa cum e Kristina Ciasovschih, un model foarte solicitat la ședinţe foto și evenimentele de modă. E de-a dreptul o crimă să te lase rece. Numai uită-te la ochii ei și vei înţelege despre ce vorbim, și vei dori să afli tainele care se ascund în ei. Până atunci, aruncă un ochi peste această pagină!

Foto: Marin Petic (MStudio)

18. Felicia Munteanu

Model, dansatoare

felicia-munteanu_pr_optEste mondenă şi asta se observă cu uşurinţă, încă de pe când dansa în proiectul lui Teodor Rădulescu, astfel că presa din România a cheltuit ceva resurse scriind despre ea. Au urmat concursurile de Miss, iar Miss ULIM este titlul şi numele care i-a rămas pe viaţă, chiar dacă mai sunt şi alte fete care au câştigat acest titlu. Este greu s-o prinzi acasă, e mereu plecată, ba la Londra, ba la New York. Ba dansează, ba pozează, ba se mai filmează, ba într-un videoclip, ba într-un serial, bifând şi acum, recent, la New York, câteva experienţe de acest gen.

Foto: Ion Pleş Alexandru

17. Adela Prisăcari

Model

adela-prisacari_print_optNu se mai opreşte de participat şi de câştigat concursuri de frumuseţe – are în cont cinci competiţii internaţionale doar în anul care a trecut: Miss Tourism Universe, Miss Humanity, Miss Tourism International, Miss Bikini Universe, Miss City Tourism. De acum încolo însă, Adela se va ocupa nu doar cu participarea la concursuri. În calitate de director pentru Moldova al agenţiei Exclusiv Event, ea va avea grijă de castinguri pentru competiţii internaţionale de frumuseţe.

Foto: Diana Bodnarenco

16. Viorela Dimici

Model

viorela-dimici_print_optEa reprezintă cazul fericit în care căsătoria nu i-a stopat activităţile de model și de Miss – îmbină perfect viaţa de familie cu activităţile sale, pentru că nici soţul nu îi taie aripile şi nu o ţine încuiată în casă. E una dintre puţinele moldovence care au reușit să învingă la un concurs internaţional, „Miss Humanity Universe” 2016, desfăşurat în Beirut, Liban. Viorela este şi magistru în drept economic, dar şi imaginea unei companii de îngheţată tocmai din India (o temă de gândit pentru producătorii de îngheţată locali), iar oraşele de acolo sunt împânzite cu billboarduri cu ea.

Foto: Artur Von Lupu

15. Victoria Rabaca

Model

victoria-rabaca_0016_m_optApariţiile Victoriei în viaţa mondenă instituie cod roșu de sex-appeal și riscuri de „incendii” cardiace. Dar nimeni nu a anulat încă dreptul de a fi o femeie dorită și, mai ales, stilată. Victoria știe ce vrea de la viaţă. Cu studii în domeniul economiei, tânăra știe cum să definitiveze atât planuri de afaceri, cât și personale. Și, pentru că a cucerit deja lumea modellingului, ascensiunea în domeniu îi este garantată.

14. Olia Tira

Interpretă

olia-tira_img_9417-edi_optA îngrijorat presa și fanii atunci când și-a schimbat radical lookul, făcându-se brunetă, însă artista este mai fericită ca niciodată. A lansat un videoclip fierbinte, care a făcut furori datorită mișcărilor lascive ale vedetei, dar și frumuseţii sale. Nu este doar una dintre cele mai stilate femei de la noi, ci și implicată civic. A devenit ambasadoarea campaniei „Iniţiativa Pozitivă”, reţea de organizaţii active în domeniul prevenirii și al combaterii HIV / SIDA, precum şi al narcomaniei în Republica Moldova.

13. Olivia Furtună

Prezentatoare la Prime TV

olivia-furtuna__mg_895_optPrezentatoarea principalului program informativ al zilei de la Prime TV a revenit pe micile ecrane, după o pauză de un an, timp în care Olivia a devenit mamă. Iar maternitatea i-a dat un plus de frumuseţe. E una dintre cele mai atrăgătoare, charismatice și discrete prezenţe de la TV, care reuşește să reprezinte perfect caracterul unei femei puternice din spatele unui chip angelic.

12. Anna Berezovsky

Interpretă

anna-berezovsky_pr_optActivitatea didactică, legată de tradiţia de familie, precum și activitatea de judo, sport pe care îl practică şi îl adoră, i s-au părut puţine, aşa că frumoasa blondă s-a apucat şi de cântat – visul ei de când era mai mică, pe care l-a realizat la îndemnul mamei sale. A şi înregistrat câteva piese la care a şi filmat videoclipuri. Își iubește ţara, sentiment pe care îl transmite şi în piesele pe are le cântă. Merită atenţie și experienţa de model a Annei, ea fiind, timp de 15 ani, imaginea uzinei „Giuvaier”.

11. Dorina Darii

Model

darii-dorina_img_8960o_optÎn 2011 a participat la Miss Moldova şi de atunci a început „tot” ce ţine de modelling, experienţe care mai de care, inclusiv în cele mai îndepărtate locuri de pe glob, aşa cum îi cere contractul semnat cu Mandarina Models, pe care ea îl onorează. Bunăoară, recent s-a întors din China. Nu are probleme cu programul solicitant, fiind o fire ambiţioasă şi curajoasă. Nu face fiţe şi îşi vede de meserie. E greu să o uiţi, mai ales când pozează în lenjerie sau mai „pierde” haina din partea de sus, „întâmplător”…

10. Natalia Gordienko

Interpretă

natalia-gordineko_pr_optNatalia a demonstrat de nenumărate ori că e o femeie sexy, lucru pe care îl confirmă nu doar apariţiile ei incendiare în revista noastră, dar și în alte publicaţii. Îţi trimite ocheade jucăușe și îndrăzneţe, iar tu te pierzi fără să vrei. Apoi îţi revii și te delectezi cu tot ce a înzestrat-o natura. Suntem optimiști că Natalia ne va încânta retina cu fotografii hot și în topurile viitoare. Recent, vedeta a lansat piesa „Pyanaya”, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Să fie oare Natalia „beată” de iubire?!

09. Ilinca Sturzescu

Model, dansatoare

img_9947-edit-edit-edi_optLa doar 19 ani, fiind studentă la Facultatea de Turism a Colegiului de Informatică (în an terminal) şi la Jurnalism în cadrul Universităţii, îşi face timp și pentru alte activităţi decât cele legate de școală: modelling, dansuri, canto, concursuri, cărora le acordă o atenţie sporită. Face dans de 12 ani, aşa că e în drept să mai şi înveţe copilaşii. Nu uită nici de evenimentele de modă, are în „cont” participări la Fashion Week Bucharest, dar şi concursul Top Model, pe care l-a şi câştigat. Devoratoare de adrenalină, este în căutare de noi experienţe. Nu uită nici de exterior, mai cu seamă de posterior, aşa că mersul la salon şi mersul la sală sunt strict programate.

Foto: Marin Petic (MStudio)

08. Anișoara Loghin

Prezentatoare la PRO TV

anisoara-loghin_print_optFrumuseţea și inteligenţa ei au cucerit nu doar telespectatorii PRO TV-ului, dar și inima unuia dintre cei mai râvniţi burlaci din Capitală. Chiar dacă povestea lor de iubire nu a durat mult, totuși divorţul se pare că i-a priit focoasei blonde cu suflet mare. Zâmbetul ei molipsitor a demonstrat că mottoul „Niciodată să nu spui niciodată” chiar are efect!

07. Svetlana Stanchevici

Prezentatoare la Prime TV

svetlana-stanchevici_i_optA fost nominalizată în fiecare ediţie a topului celor mai sexy 100 de femei din Moldova – performanţă de care se pot bucura persoane numărate. Lucrurile s-au mai schimbat, Svetlana a avansat din punct de vedere profesional, tot la Prime, prezentând în faţa publicului informaţii pe teme serioase – economice, de exemplu. Un lucru rămâne neschimbat – e la fel de sexy şi în această ediţie a proiectului nostru.

06. Doina Ciobanu

Fashion blogger

doina-ciobanu_pr_optCât scriem acest text, cu siguranţă că Doina se lasă condusă într-un pictorial unic pentru vreo casă de modă celebră sau pentru un brand de beauty la care unele fete doar visează. Faptul că e prezentă pe bună dreptate în topul nostru e confirmat și de revista GQ din Marea Britanie, care de mai multe ori a desemnat-o pe Doina cea mai hot femeie a săptămânii.

05. Cristina Ciocan

Model

cristina-ciocan_print_optModellingul, pentru frumoasa şatenă, este o pasiune dragă, căreia însă nu-i acordă tot timpul şi efortul, căci este implicată şi în administrarea unei săli de nunţi, îşi foloseşte abilităţile şi în construcţii, domeniu în care îşi ajută iubitul. Dar și el o susţine şi o încurajează să participe inclusiv în industria frumosului. Frumuseţea ei se bazează pe natură, dar şi pe o serie de practici inspirate de la marile vedete, printre care spălatul de dimineaţă cu apă rece şi tot felul de şmecherii de la Sophia Loren sau de la Monica Bellucci.

Foto: Marin Petic (MStudio)

04. Alina Cebotari

Avocată

alina-cebotari_pr_optAlina ştie cum e să îmblânzeşti avocatura, simte când să instituie cod roşu de frumuseţe, care se asortează de minune cu nuanţa părului ei blond şi bogat. „Legile” ce îi dictează unei femei să fie sexy sunt modificate de Alina cum numai ea știe. Recent a pozat pentru proiectul „Be a Star”, apărând în imagini palpitante.

03. Cristina Moldovanu

Jurnalistă

cristina-moldovanu_ima_optCristina arată ca o puștoaică de 18 ani, chiar dacă de aproape un an este mămică de băiat. Este sexy și asta o știe bine. Iubirea pe care o emană ajunge pentru cei doi bărbaţi din viaţa ei, Alex și Alex Jr. Noi, însă, o așteptăm din nou pe micile ecrane cât mai curând, deși prezenţa ei în viaţa mondenă compensează oarecum această absenţă.

02. Daniela Marin

Model, Miss Moldova

daniela-marin_print_optLa 16 ani, să devii cea mai bună „Miss” din ţară e ceva, ca mai apoi să fii remarcată la unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe din lume, Miss World. De acolo, Daniela s-a întors cu premiul special „Miss Popularitate”. Aşteptăm din partea frumuseţii de la Leova noi fapte atât în domeniul ­beauty, cât și în altele. Studiază la Centrul de Excelenţă în Informatică și Tehnologii Informaţionale, unde face studii avansate în drept. Daniela pune accent pe studii, pentru că, spune ea, o femeie inteligentă e mult mai atrăgătoare. Nu uită nici de sport, pe care îl practică în mod intensiv.

01. Anastasia Fotachi

Model

anastasia-fotachi_prin_optStimat public, ia aminte: ea este marea câştigătoare a proiectului „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova 2017”! Anastasia Fotachi este cea mai sexy!

„Miss Bikini” este titlul care i-a confirmat statutul de model de succes, deşi Anastasia se poate lăuda şi cu alte abilităţi şi ocupaţii. Este studentă la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Facultatea Asistenţă Socială, face înot și urmează ore de canto. Și, ori de câte ori are ocazia, face și mișcare la sala de sport, pentru a se menţine în formă şi pentru a-și păstra titlul de „Miss Bikini”. Planurile ei de viitor vizează continuarea meseriei de model și, de ce nu, o carieră muzicală.

Până la urmă, sunt planuri de câştigătoare!

Foto: Marin Petic (MStudio)

Proiect de Sergiu Gavriliţă

Coordonatori: Svetlana Tataru, Marcel Toma

Autori: Marcel Toma, Svetlana Tataru, Iuliana Mămăligă, Virginia Braga, Doina Popa

Responsabil de site: Svetlana Tataru

Abonează-te la articolele

Vip Magazin