Victor Miculeţ, căștigătorul premiului „Omul Anului 2016” în business

Anul 2016 s-a dovedit a fi unul deosebit de important şi plin de evenimente pentru omul de afaceri Victor Miculeţ, atât în calitatea sa de preşedinte al Consiliului MAIB, lider pe piaţa bancară din R. Moldova, cât și ca director general şi proprietar al AUTOSPACE SRL. Tot în anul trecut, acesta a bifat o dată importantă în cadrul companiei auto: celebrarea a 100 de ani ai BMW.

Au fost multe bătăi de cap, dar ele au adus satisfacţii şefului Victor Miculeţ şi echipei pe care o conduce. El e cel care nu mai poate fi numit doar „Omul BMW” – cu acelaşi succes poate fi numit şi „Omul Honda”, pentru că, după 20 de ani de activitate, „Autospace” SRL este reprezentanţă oficială a brandurilor BMW, MINI, BMW Motorrad, Honda şi Mitsubishi în Republica Moldova, oferind servicii de vânzare şi postvânzare.

Da, AUTOSPACE rămâne unul dintre lideri pe piaţa automobilelor de clasa premium din Moldova, la fel de apreciată de către clienţii săi, precum şi de echipa BMW AG din München. Prin extinderea sa, AUTOSPACE a reuşit să cuprindă însă un spaţiu mai larg pe piaţa auto din țară. Iniţiativa pornită de AUTOSPACE în 2015 de a-şi completa familia cu două branduri noi reprezentate a fost continuată cu succes şi în 2016 – a fost reînnoită gama de modele „Mitsubishi”, iar gama de automobile „Honda” a fost completată cu modelul Honda Civic Sedan. În linii mari, compania şi-a extins portofoliul, oferind acum cumpărătorilor săi şi potenţialilor clienţi peste 30 de modele auto.

Un segment mai puţin cunoscut al companiei este comercializarea motocicletelor BMW. Actualmente, AUTOSPACE SRL este singura companie de pe piaţa autohtonă cu statut de reprezentanţă oficială autorizată în vânzarea şi repararea motocicletelor. Pe lângă utilajul licenţiat pentru diagnosticarea motocicletelor BMW, compania dispune şi de personal calificat în reparaţia lor.

Şi dacă BMW ocupă o mare parte din timpul şi mintea lui Victor Miculeţ, nu putem trece cu vederea „BMW Festival 2016”, pe care AUTOSPACE l-a susţinut pe 30 iulie, anul trecut, la Aerodromul Sportiv din Vadul lui Vodă – un eveniment de amploare în care s-au regăsit sute de modele BMW, numeroase concursuri, concerte cu interpreţi apreciaţi autohtoni şi invitaţi de peste hotare, iar cei mai fericiţi au avut ocazia să facă test drive cu modelele BMW M.

Tot cu ocazia aniversării centenarului, AUTOSPACE a realizat un şir de promoţii pentru clienţii BMW, inclusiv cu oferte de finanţare atractive, unice pe piaţă.

La începutul lui 2017, AUTOSPACE a celebrat 20 de ani de activitate în calitate de importator al mărcii BMW, data de 28 ianuarie 1997 fiind înscrisă cu majuscule în istoria companiei. AUTOSPACE și-a marcat aniversarea printr-un eveniment fastuos, cu oaspeţi importanţi şi artişti selecţi, dar şi printr-o lansare de zile mari – în faţa publicului a fost prezentată noua generaţie BMW Seria 5, inclusiv „MVP-ul evenimentului”, modelul în interpretarea M Sport.

miculet1Fişier

Director general al AUTOSPACE SRL,
Preşedintele Consiliului MAIB

Data şi locul naşterii:
10 februarie 1950, s. Bolişoi Molochiş, r-nul Rîbniţa

Studii: Facultatea de Inginerie Mecanică a Universității Agrare de Stat din Moldova

 

 

 

 

Text: Marcel Toma

Foto: AUTOSPACE

Abonează-te la articolele

Vip Magazin