Viorela Dimici, „condamnată” în bucătărie

Focoasa brunetă cu ochi grăitori, la fel ca şi tot aspectul său exterior, este în stare să se manifeste în ipostaze diferite, lucru pe care îl face cu brio. La muncă, în familie, la concursurile de frumuseţe, pe platourile de filmare sau la bucătărie. Sau pe platoul de filmare care se află în bucătărie, pentru că nimic nu încurcă un model de succes să fie şi o gospodină iscusită. În imagini, cel puţin, dar aparenţele costă în ziua de azi (sperăm să nu ne audă). Aşa că posesoarea celui mai atrăgător posterior, calitate pentru care a și fost premiată la petrecerea celor mai sexy femei din Moldova, organizată de revista noastră, ne-a invitat în bucătărie, preţ de o şedinţă foto, să ne demonstreze că şederea în acest perimetru nu este neapărat un chin pentru o femeie modernă.

N-a fost o problemă pentru Viorela, la fel cum n-a fost o problemă să înşire, aici de faţă, o adevărată filosofie de viaţă şi de bucătărie sau de viaţă în bucătărie. E magistru în drept, are un stilat simţ al umorului, decent, chiar dacă deseori şi prefixul „in” se întrevede, cu anumite tente erotice, greu de desluşit însă. Tare greu…

1

Drumul către inima bărbatului trece prin… stomac. Doar că nimeni nu ştie sau, cel puţin, nu spune până unde acesta duce.

_mg_5324_opt2

Bărbatul flămând e ca… vulcanul Vezuviu. Tace, dar niciodată nu poţi şti când erupe.

_mg_5382_opt3

Cea mai rapidă gustare… este un sărut. Sau mai multe săruturi. Ce urmează după mai multe săruturi, ştiţi deja, că sunteţi mari…

_mg_5437_opt4

Cel mai bun prieten al femeii este… Serviciul livrare mâncare. Sau restaurantul, neapărat, plătit de către bărbat.

_mg_5295_opt5

Jumătatea mea, la bucătărie, se descurcă… Şi nu doar la bucătărie.

_mg_5218_opt6

Cine papă bine are… fund frumos. Respectiv, uşi deschise şi drum liber în viaţă, care duce direct în Vegas, Nevada.

_mg_5408-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8f_opt7

Mai erotică decât banana poate fi doar… pruna. „Pearja” sună cam trivial și neliterar… Este în concurenţă cu midia, aş spune.

_mg_5300_opt8

La bucătărie, „în niciun caz, nu se poate”… ba se poate. Absolut totul… Se poate să speli vasele, să tai ceapă, să scoți gunoiul şi să citești reţete.

 

Text: Marcel Toma

Foto: @aidonera

Rochie: @ariadnadress

Bralette: Melrose intimates

Video/Foto: Anton Klimov

Abonează-te la articolele

Vip Magazin