Viorica Bargan: Rafinament italian în Moldova | #womeninspire

Cu o viziune clară și un simț estetic evoluat, Viorica Bargan a reușit să îndrăgostească publicul din Moldova de lumea mobilei italiene, pentru totdeauna. Acum 16 ani, a pășit cu dreptul în afaceri cu parteneri din Italia, ca să obțină cele mai înalte performanțe în vânzări de mobilă de nivel înalt, iar astăzi, la showroom-ul Lube – să prezinte o varietate de bucătării de calitate superioară pentru publicul larg. Este adeptă a călătoriilor cu sens și se implică în acțiuni de caritate, fiind sigură că o afacere de succes și iubirea de aproapele merg mână în mână.

Funcția: Area Manager, compania Accesit-Italian Home Design și showroom Cucine Lube

Data, anul, locul nașterii: 25.06.1979, Chișinău

Calendarul 2023. Am avut un an foarte activ, productiv și cu zile extrem de variate. Pot să menționez că a fost cel mai plin de evenimente an din viața mea. Am deschis showroom-ul Lube, am avut foarte multe deplasări, legate atât de afacere cât și de viața personală.

Caracter. Personalitate. Am crescut într-o familie cu venituri modeste. Am avut și lipsuri și vise neîmplinite. Aceste lucruri au acționat profund la formarea mea ca personalitate. Deși sunt o fire sensibilă și emotivă, mi-am antrenat o voință de fier și o disciplină din oțel. Astăzi am tot ce mi-am dorit cândva. Mai mult, am influențat multă lume să se îndrăgostească de cultura pentru mobila italiană și să savureze din artă și la bucătărie.

Mobilier italian. Este slăbiciunea mea. Mobilierul italian este ceea ce face din orice încăpere un spațiu al confortului, al contemplării. Este despre tehnologii avansate și tradiție și este apreciat în toată lumea ca apogeu al designului și al funcționalității.

Showroom LUBE. L-am deschis pentru publicul larg. Mi-am dorit să acordăm posibilitatea la mai multă lume să se bucure de produse de calitate, funcționale, cu un design unic. Astăzi, bucătăria italiană este accesibilă ca niciodată, fiind la prețul celei locale.

Scenariul zilei. Prefer să vizualizez activitățile mele pe parcursul zilei, fie zi de muncă, fie de odihnă. Acest scenariu trebuie să mă conțină pe mine ca mamă a patru copii, ca soție, ca manager al celor două activități comerciale și să-mi rămână timp pentru răsfățul meu personal. Asta ar însemna atât vizita unui salon de frumusețe, cât și cititul unei cărți.

Oamenii apropiați. Familia mea, soțul meu, copiii mei – lângă ei mă refac emoțional. Oamenii din echipă sunt de mare valoare și îi apreciez foarte mult. Pot spune că am cei mai de încredere oameni și forța lor mă motivează să lansez proiecte grandioase.

Un soț de încredere. Soțul este cel mai bun prieten și partenerul meu de afaceri. Mereu alături, și în întrebările casnice, și în educația copiilor.

Călătorii. Prefer să explorez țări și orașe noi, mai ales acele care sunt bogate în istorie, artă și arhitectură.

Amintiri cu haz. Am ridicat o canapea nedemontabilă de trei metri, cu macaraua, la etajul 13 al unui bloc de locuit, prin geam.

Amintiri dureroase. Concurența cu bărbații, la început de cale. Am fost intimidată în câteva rânduri, mi se întorcea spatele în discuții despre afaceri. Nu mă luau în serios nici bărbații italieni. Astăzi, sunt percepută ca un partener de încredere și ca un lider model.

Femeie împlinită. La această etapă a vieții pot spune că sunt o femeie împlinită. Simt libertatea la care visam din adolescență, simt puterea mea de decizie, simt respectul sincer al oamenilor cu care muncesc.

Femeia idol. Mama. A fost o jurnalistă veritabilă. Era și o femeie foarte frumoasă, îngrijită, stilată, mereu pe tocuri. Arăta spectaculos. Toate îi reușeau, la cel mai înalt nivel.

Ordinul de Malta. Sunt membră a Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta, ceea ce presupune un angajament caritabil față de persoanele vulnerabile din societate. Am selectat câteva familii și persoane în etate pe care le susținem nu doar financiar, ci și la nivel de implicare în achiziționarea produselor alimentare, lemnelor, cărbunelui. În nevoile casnice: achitarea facturilor, reparațiilor planificate și reparațiilor curente ale casei. Acțiunile de caritate presupun implicarea în cele mai dificile probleme ale vieții beneficiarului. A fi Damă de Malta este un fapt onorabil și reprezintă un privilegiu pentru orice femeie de afaceri.

GENERAȚIA MEA DE FEMEI CREDE ÎN MUNCĂ ȘI DISCIPLINĂ.

#disciplină

COORDONARE: RODICA CIORĂNICĂ, FOTO: ARHIVA PERSONALĂ

Abonează-te la articolele

Vip Magazin