VIP magazin a lansat TOP 100 Branduri 2016! Vezi cum a fost evenimentul

Revista VIP magazin a desemnat cele mai îndrăgite și de succes branduri ale anului 2016. Evenimentul de decernare a premiilor a avut loc aseară, la Hotelul Codru din capitală, la petrecere fiind prezenți aproximativ 200 de personalități din mediul afacerilor.

Startul evenimentului a fost dat de micii colindători din cadrul Studioului „DoReMicii”. Pe parcursul serii, 100 de reprezentanți ai celor mai bune branduri din R. Moldova au pășit pe scenă alături de gazdele galei de premiere, Rodica Ciorănică, directorul revistei „VIP magazin”, și prezentatorul TV Andrei Porubin, pentru a-și lua diplomele și premiile bine meritate.

Oaspeții au avut posibilitatea să admire două colecții de haine. Astfel marca de haine bărbătești „Viggo” și brandul vestimentar „Lana Furs” și-au prezentat noile colecții în cadrul a două defilări de modă. Nelipsită de la eveniment a fost și tombola, în urma căreia invitații norocoși s-au ales cu următoarele premii: două brățări „Furla”, o geantă „Maison Texier”, o otomană și o oglindă de la Still Ferro, 10 proceduri cosmetice de lux de la Sancos și 3 certificate la trainingul cu Gary Johnson, de la School of Business Communications.

Interpreta Anastasia Jantîc a fost vocea serii, ea creând o atmosferă de relaxare deplină.

Mai jos, prima galerie foto a evenimentului.

Lista câștigătorilor o găsiți aici.

*Mai multe poze de la evenimentul TOP 100 BRANDURI 2016, găsești pe pagina de facebook VIP mgazin.*

Abonează-te la articolele

Vip Magazin