Vladislav Papanaga – OMUL ANULUI 2023

FONDATOR SEQURITY 

Vară la puterea a doua

La 43 de ani recent împliniți, simte că are o energie care îl face să vrea să schimbe viteza Universului.
E prea mică! Vladislav Papanaga continuă să definească standardele în mediul afacerilor moldovenești. Este exemplul de persoană erudită care a reușit să transforme varietatea proiectelor sale în adevărate povești de triumf. Pe lângă realizările profesionale, Vladislav Papanaga subliniază importanța echilibrului între succesul în afaceri și bucuriile personale, cum ar fi nașterea celui de-al patrulea copil al său – fiica Ana, moment pe care-l consideră cel mai fericit din viața sa.

Un nume bun mereu atrage contracte și bani. Demult am înțeles că renumele este un element hotărâtor în afaceri, de aceea este necesar să lucrezi asupra imaginii, să investești în promovare și să corespunzi celor emise.

Anul 2023 a fost un an minunat, la toate capitolele. Îi sunt recunoscător pentru fiecare zi!

Succesul apare odată cu obiectivul. Succesul este atunci când vezi întreaga echipă înaripată să atingă un scop comun și simte plăcere de la proces. Apoi, când vezi rezultatele în cifre și clienții satisfăcuți – acesta este succesul meu personal.

De-aș începe a doua oară, presupun că aș păstra principiul de a învăța de la cei mai buni. Nu aș investi niciodată într-un parteneriat, în direcțiile în care nu sunt expert.

Proiectul VaraVara s-a poziționat ca lider pe piața activităților estivale din Moldova. În fiecare an stabilim tendințe tot mai riguroase în ceea privește calitatea serviciilor prestate.

Afacerile din domeniul securității: Distribution Sequrity, Video Sequrity, Energy Sequrity, City Sequrity, Fire Sequrity le-am adunat sub aceeași umbrelă – Sequrity Group. Sunt entuziasmat de anvergură.

Am construit parcuri fotovoltaice de 10 MW și am reușit să intrăm în topul celor zece companii din Moldova care elaborează proiecte similare. Am reușit să atingem cifra de 6 500 000 de lei într-un singur an. Echipa mea a fost foarte inspirată să atingem un așa rezultat.

Am susținut 50 de companii să obțină granturi nerambursabile în sume de la 500 000 de lei până la 1 500 000 de lei.

Mă mândresc cu cei doi directori ai mei. Pentru faptul că ambii au crescut de două ori, în acest an. I-am inspirat să creadă și să se simtă liberi în tot ceea ce fac.

Investiți în creșterea echipelor! Mereu poți obține o scalare mai înaltă cu o echipă de succes. Mergeți la jocurile-business, frecventați cluburi intelectuale, înconjurați-vă de oameni care gândesc ca voi. Ar fi perfect să citiți literatură spirituală, începeți cu Pildele lui Solomon.

Următorul meu obiectiv este să-l uimesc pe micuțul Vlad – copilul din interiorul meu. Să-i ofer șansa să obțină ce a visat și ceea ce a meritat.

10 septembrie 2023 a fost cea mai fericită zi din viața mea. S-a născut fiica mea Ana, care s-a lăsat așteptată timp de optsprezece ore de travaliu. Am memorat această zi minunată și fiecare secundă din ea îmi este și acum în fața ochilor. Este cel de-al patrulea copil în familia noastră și-i mulțumesc iubitei mele jumătăți pentru forța cu care mă susține în toate.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin