Voggue, salonul unde răsfăţul e în vogă

Stomatologul clinicii „Avident”, Alexandru Calmaţui, se poate declara un om împlinit. Pe lângă carieră, acesta se bucură de doi feciori minunaţi și de o soţie care îi oferă toate motivele să fie mândru. Împreună, Alexandru și Natalia Calmaţui au reușit să realizeze un business de familie, salonul de frumuseţe „Voggue”, care pe 28 aprilie împlinește un an de activitate. Salonul a reușit să-și justifice denumirea, devenind unul în vogă, mulţumită profesioniștilor care îl conduc.

Deși este licenţiată în drept, Natalia, îndrumată de către soţ, demonstrează că o femeie poate excela în orice domeniu dacă i se dedică. Astfel, în industria locală a frumuseţii a apărut și salonul „Voggue”, locul unde frumuseţea e la ea acasă!

Ce servicii include salonul „Voggue”?

Clienții noștri beneficiază de următoarele servicii: frizerie (coafură, vopsirea părului, proceduri de SPA și tratamente pentru păr), aplicarea make-upului, cosmetologie, mezoterapie, masaj și tratamente corporale, epilare, aplicarea extensiilor pentru gene, manichiură și pedichiură, dar și cursuri pentru instruirea meșterilor în cosmetologie și epilare.

vipbig-5_optCu ce mărci lucrează meșterii salonului?

Calitatea nu este doar o simplă noţiune pentru noi. Dorim să o oferim în primul rând clienţilor noștri, așa că optăm pentru produse și mărci consacrate, care garantează rezultate bune: CHI, Schwarzkopf, JEAN D’ARCEL, Macks ­Professional, Selective Professional și E. MI.

Printre performanţele salonului se numără și faptul că „Voggue” este unicul distribuitor al produsului „Plus Additional Hair”, o soluţie inovatoare de eradicare a cheliei sau a părului rar la bărbaţi și femei. Produsul este fabricat din culturi naturale 100 %, din bumbac asiatic și pigmenţi minerali. Procedura presupune atașarea pe suviţele de păr a mici particule de pulbere, care, ajutate de electricitatea statică, umple vizual scalpul, în special locurile unde firul de păr nu mai crește.

Cărui fapt se datorează profesionalismul specialiştilor salonului „Voggue”?

Salonul „Voggue” este dotat cu echipament modern, iar personalul acestuia este specializat în domeniul beauty, are experienţă și calificări. Meșterii noștri participă în mod constant la seminare și cursuri de instruire pentru dezvoltare. Considerăm că perfecţionarea nu are limite, iar un meșter iscusit va încerca mereu să se autodepășească pentru a-i putea presta clientului un serviciu impecabil.

În prezent, în salon activează șase meșteri și două persoane responsabile de domeniul administrativ.

Care este atuul „Voggue” faţă de celelalte saloane de frumuseţe?

Principalul nostru atu este faptul că noi prestăm tot spectrul de servicii în domeniul frumuseţii și tindem mereu să fim la curent cu toate tendinţele în materie de modă și frumuseţe. Ne perfecţionăm mereu, iar în viitor planificăm să aducem pe piaţa din Moldova și alte produse inovatoare, care vor trata problemele ce ţin de aspectul estetic al oamenilor.

Adresa:

str. N. Zelinschi 44, Chișinău

tel: (+373) 60 444 001

facebook: Salon de frumusete Voggue

 

Text: Virginia Braga. Foto: Mihai Duca, Tina Purcel

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin