Aquaterra Wellness & SPA este primul și singurul wellness club din Republica Moldova care oferă clienților săi o abordare individuală și complexă asupra sănătății și frumuseții, datorită orelor de fitness, procedurilor cosmetologice, precum și procedurilor SPA. Totodată, este cel mai mare fitness club din R. Moldova, având o suprafață de cca 5000 m.p. Serviciile de nivel înalt și diversitatea acestora, precum și corespunderea lor tehnologiilor și metodelor moderne plasează Aquaterra Wellness & SPA în topul preferințelor.

ISTORIA BRANDULUI

05_hydromassage_1_fmtAquaterra Wellness & SPA și-a deschis ușile în anul 2014, sub patronajul și la inițiativa IM Eldorado Terra SRL, având menirea de a oferi chișinăuienilor un concept unic și o viziune nouă asupra frumuseții și sănătății prin sport, prezentând o diversitate largă de servicii. De aici și combinația cuvintelor din denumire: „aqua” – apă, și „terra” – pământ, care face trimitere la natură – cea care inspiră un mod sănătos de viață și integritate fizică și emoțională, apa și pământul formând un tot întreg. Relevantă în acest sens este și amplasarea Aquaterra Wellness & SPA pe malul lacului, într-o zonă liniștită a capitalei – Valea Trandafirilor. În conformitate cu viziunea clubului de wellness a fost gândit și logotipul companiei, de nuanță marină, incluzând, pe lângă denumire, și o floare de lotus, aceasta fiind simbolul sănătății, al echilibrului spiritual și al purității. Pentru buna funcționare a Aquaterra Wellness & SPA, muncesc zi de zi 150 de angajați.

SERVICII ȘI BENEFICII

Cei 5000 de metri pătraţi ai clubului de wellness includ o piscină, câteva zone SPA, o sală de fitness, un SPA medical (o nouă ramură a cosmetologiei), un salon de frumusețe, câteva cafenele fitness, un club pentru copii. Primul lucru pe care îl veţi observa vizitând Aquaterra Wellness & SPA este designul neobişnuit pentru activități sportive şi înzestrarea tehnică a clubului, în corespundere cu cele mai moderne standarde.

Potrivit fondatorilor clubului, etapa finală a construcţiei, echiparea acestuia şi selectarea personalului au durat în total un an şi jumătate. Acest lucru i-a permis clubului nu doar să devină cel mai mare din R. Moldova, dar și să aplice în practică cele mai recente descoperiri ale promotorilor europeni şi americani din industria de sănătate și frumusețe.

TRĂSĂTURI SPECIALEuntitled_panorama6_fmt

Bazinul sportiv, cu o lungime de 25 m și o adâncime de 180 cm, fiind conceput pentru înot activ. Unicitatea lui constă în faptul că este echipat cu un sistem de purificare a apei în mai multe etape, folosind sarea de mare.

Centrul de medicină estetică și de laseroterapie – aici clienții beneficiază de servicii precum: cosmetologia cu laser, corectarea și modelarea siluetei, programe de întinerire facială și corporală.

Sala de forță, cu o suprafață de 500 m2, fiind dotată cu echipament de ultimă generație Artis de la compania Techno Gym, permite reliefarea și tonifierea eficientă a fiecărui grup de mușchi, transformând antrenamentul în plăcere pură.

Proceduri SPA: peelinguri și împachetări corporale, masaj clasic și balinez, masaj la patru mâini, masaj cu pietre calde, hidromasaj și cromoterapie, și multe alte proceduri care asigură un răsfăţ fizic și emoțional.

Antrenori calificați. Toți antrenorii sunt sportivi de performanță cu rezultate excepționale, oferind o abordare individuală pentru fiecare client. În funcție de necesitate, antrenorul elaborează un program de antrenamente individualizat.

Zona SPA cuprinde: baie romană, saună rusească, saună finlandeză, hamam, „Ofuro” (baie Japoneză), bazin, jacuzzi, saună cu sare din Himalaya etc.

Ore de fitness pentru copii și adulți, cu un orar comod ce vă permite să practicați sportul împreună cu întreaga familie.

Salon de frumusețe de clasa premium – acesta oferă întregul spectru de servicii de înfrumusețare și dispune de specialiști cu experiență, care cunosc cele mai noi tendințe în materie de coafuri, manichiură și pedichiură, cosmetică și machiaj.

Cameră de joacă pentru copii cu vârste de la patru ani, unde fiecare își va găsi activitatea preferată, fiind asistat de specialiști cu experiență în timp ce Dumneavoastră vă antrenați sau vă răsfățați în SPA.

Fitness Café, care oferă un meniu special, compus din alimente naturiste, sănătoase, precum și o mare selecție de băuturi nealcoolice pentru dezvoltarea fizică permanentă a clienților.

5 mii de metri pătraţi – Aquaterra Wellness & SPA este cel mai mare club de fitness din țară.

fotoroom-3939_fmtOlga Iftodii, managerul general al Aquaterra Wellness & SPA: Succesul fiecăruia dintre noi pornește de la sănătatea corpului și a minții… de aceea sănătatea trebuie să fie prioritară. Aquaterra Wellness & SPA a fost conceput astfel încât să ofere întregul spectru de servicii și beneficii ce asigură un mod sănătos de viață și un echilibru spiritual pentru toate categoriile de vârstă. Astfel, aici întreaga familie își poate identifica și practica activitatea potrivită cu maxim confort.