BEMOL înseamnă, astăzi, o rețea de stații petroliere cu acoperire națională, complet renovată, având un concept inovator și modern, deservire impecabilă, grijă constantă față de clienți: cadouri, atmosferă, ceea ce înseamnă zâmbete, dispoziție bună, o ceașcă de cafea aromată cu croasanți proaspeți, în timp ce automobilul este alimentat cu combustibil de calitate. BEMOL a devenit prima companie petrolieră care a reușit să creeze cel mai cunoscut brand din țară în anul 2016, iar #atmosfera – cea mai populară campanie de amploare în mediul online autohton.

foto-bemol-2_fmtISTORIA BRANDULUI

Compania Î. C. S. BEMOL Retail SRL a fost înregistrată în anul 2006, iar în decembrie 2007 primele stații de alimentare cu produse petroliere BEMOL și-au început activitatea. Din anul 2015, BEMOL a început implementarea unei noi strategii care presupune dezvoltarea rețelei de stații proprii construite / reconstruite după noile standarde de calitate, cu implementarea unui design și a unui stil inedite. Fiind în topul celor mai mari rețele de distribuție a carburanților în Republica Moldova, pentru satisfacerea necesităţilor clienților, BEMOL oferă produse și servicii de calitate, în conformitate cu cele mai înalte standarde europene. De la începutul activității sale, compania BEMOL a creat sute de locuri de muncă permanente în Republica Moldova.

 

ATMOSFERA – CEA MAI POPULARĂ CAMPANIE DE PROMOVARE

În primele 24 de ore, despre Atmosfera la BEMOL au aflat peste 50 de mii de oameni, peste 1000 de followeri noi s-au alăturat paginii de Facebook a companiei, au ajuns peste 250 de mesaje private, iar site-ul corporativ concura în acea zi, după indicatorul de popularitate și numărul de accesări, cu cele mai vizitate platforme de știri din țară. Azi, peste 7 luni după lansarea Atmosferei – acest „brand” continuă să trăiască și să apară în diverse contexte printre utilizatorii rețelelor de socializare și printre clienții companiei, iar BEMOL a devenit cel mai recunoscut brand din domeniul petrolier autohton, faima acestuia ajungând peste granițele Republicii Moldova.

Rezultatele Atmosferei la BEMOL:foto-bemol-4_fmt

• Atmosfera la BEMOL – peste 5000 de menționări pe rețelele de socializare;

• mai mult de 4000 de selfie-uri și poze de la stațiile de alimentare BEMOL, pe rețelele de socializare;

• mai mult de 6000 de poze cu hashtagul #atmosfera pe rețelele de socializare;

• BEMOL și Atmosfera la BEMOL au devenit termeni-cheie în peste 15 spoturi video, care au înregistrat peste 1 mln de vizualizări.

• Atmosferei la BEMOL i s-au dedicat:

– 10 reportaje pe posturile TV naționale și din România;

– 25 de publicații în mass-media;

– blogging activ și dezbateri ale experților dedicate fenomenului „atmosfera”;

– mai mult de 10 000 de menționări pe rețelele de socializare.

1000000

Peste 1 000 000 de vizualizări ale spotului Atmosfera.

foto-iolanta-mura_fmtIolanta Mura, directorul general al companiei BEMOL: Ne-am propus un obiectiv ambițios – Compania BEMOL trebuie să fie asociată cu cele mai înalte standarde de deservire și de calitate a serviciilor, accesibile pentru absolut toți locuitorii Moldovei, indiferent de regiunea în care locuiesc. Noi, deja, creăm acest standard pe piața autohtonă și vom continua să ne mișcăm în această direcție pentru binele consumatorilor și bunăstarea Republicii Moldova. Fiind activi în rețelele de socializare și în viața comunităților în care lucrăm, ne bucurăm să aflăm permanent că oamenii din diferite raioane ale Moldovei apreciază ceea ce le oferim, venind la stațiile noastre nu doar să se alimenteze, dar și pentru a face cumpărături sau a savura cea mai bună cafea din orașul lor. Chiar și la cele mai îndepărtate stații de alimentare, clienții noștri au parte de cea mai bună atmosferă. BEMOL înseamnă nu doar o stație de alimentare cu combustibil, ci și o ambianță plăcută, tehnologii de deservire, calitate și precizie la combustibil, servicii adiacente, curățenia impecabilă și confort pentru consumatorii noștri. Și, pentru că nu dorim să ne oprim aici, în 2017 vom inaugura stații noi care vor arăta cât de mult contează pentru noi toți Atmosfera!