Lider în livrarea şi instalarea suprafeţelor pentru pardoseli de orice tip, Societatea Comercială „Construct Resurs” SRL este reprezentant oficial pe piaţa din Republica Moldova al celor mai apreciați producători cu renume mondial. Compania oferă soluţii eficiente pentru un interior de calitate, elegant și confortabil, fie că e vorba de locuinţe private, încăperi comerciale, sportive sau industriale.

dsc_9101-hdtv-1080_fmtEuropa, la picioarele clienţilor

„Construct Resurs” SRL furnizează şi amenajează suprafeţe de la producători europeni redutabili: Gerflor, Uzin UTZ AG, Unipro, Werner Müller, Dr. Schultz, Boen, Desso, Будмайстер, Tavolini, Stauf, Balterio, IVC Group, Doellken.

Compania propune şi asigură clienţilor un sortiment larg de suprafeţe comerciale şi semicomerciale pentru podea, cum ar fi cele omogene şi eterogene, pardoseli sportive, cu caracter special (antistatice sau antibacteriale), pardoseli epoxidice autonivelante, dar şi soluţii profesioniste pentru instalarea şi întreţinerea suprafeţelor pentru podele.

Lux premium şi comenzi individuale

Top-managementul, din care fac parte directorul general al SRL „Construct Resurs”, Ivan Leviţchi, şi directorul de vânzări al companiei, Elena Breazgunova, are stabilită o strategie clară şi avantajoasă.

• „Construct Resurs” lucrează doar cu pardoseli de calitate superioară, produse conform tehnologiilor ECO.

• Este primul şi cel mai mare furnizor de suprafeţe pentru pardoseli inovatoare destinate întreprinderilor industriale şi instituţiilor medicale.

• Oferă tot spectrul de servicii privind instalarea suprafeţelor şi soluţii inginereşti „la cheie”.img_9608_fmt

• Compania furnizează suprafeţe din clasa LUX PREMIUM de cel mai larg sortiment, realizând şi comenzi individuale.

• Inovatoare pe piața de asamblare a pardoselilor din vinil modular artistic de tip „asamblare rapidă”, compania oferă laminat industrial al cărui sistem de prindere este durabil, ceea ce asigură exploatarea pe termen lung. De asemenea, compania propune soluții eficiente pentru spații închiriate în scop de business sau cu altă destinație, care necesită investiții corecte, rapide, frumoase și la un preț optim.

• Promotorul tehnologiei „vopsirea și restaurarea suprafețelor din PVC”.

Diversitatea materialelor propuse de „Construct Resurs” SRL permite efectuarea lucrărilor legate de amenajarea oricăror tipuri de pardoseli, indiferent de încăpere și destinație: oficii, centre de business, hoteluri şi case de odihnă, localuri de agrement, instituţii medicale şi de învăţământ, suprafeţe comerciale şi depozite, săli de sport, trenuri şi chiar avioane.

Compania iese în evidenţă prin extinderea permanentă a sortimentului de produse, prin politica echilibrată de ofertă şi preţuri, prin acurateţea şi operativitatea livrărilor.