Istoria de succes a salonului „Hespera” începe în anul 2016. Zeci de clienți i-au pășit pragul pentru a beneficia de cele mai bune proceduri corporale și de frumusețe. Specialiștii de la „Hespera” își fac munca într-un mod profesionist, prestând servicii de top în domeniul sănătății și al frumuseții.

Istoria brandului

Compania „Beauty Kare SRL”, din care face parte brandul „Hespera”, a fost lansată în anul 2013. Afacerea a fost deschisă cu trei angajați, iar mai apoi numărul acestora a crescut.

laser-epilare-procedur_fmtOricine poate beneficia de tratamente corporale realizate cu aparate de ultimă generație. Hespera este salonul unde ai parte de servicii de manichiură, de epilare cu laser, de îngrijire a pielii și a tenului, de stilizare a sprâncenelor cu henna. E o adevărată oază de relaxare pentru fiecare client. Evadează din rutina cotidianului și beneficiază de un răsfăț pe care îl meriți.

Salonul are două filiale în capitală, una în sectorul Centru, alta în cartierul Mălina Mică, și una, și alta bucurându-și clienții cu servicii excelente de frumusețe și sănătate într-un salon ultramodern.

Rezultate

Brandul „Hespera” a fost promovat inițial prin intermediul publicității la TV şi la radio, al panourilor stradale, dar și prin intermediul expozițiilor de profil, al promoțiilor și al ofertelor, al sponsorizărilor. Cea mai eficientă metodă de promovare a brandului respectiv însă constă în transmiterea informațiilor de la client la client, fiecare reprezentant al clientelei Hespera fiind mulțumit. Totodată, brandul s-a remarcat participând la diverse evenimente din domeniul beauty, cum ar fi un concurs de frumusețe organizat la ASEM și American Chambers July 4th event.

2 saloane Hespera sunt deschise în capitală

img_3811_fmtSilvia Carare, directorul Salonului „Hespera”: Suntem alături de clienții care vor să arate bine și cărora le pasă de sănătatea lor. „Hespera” e mai mult decât un salon unde poți să te simți bine și să beneficiezi de un tratament superb. Înseamnă atenție, profesionalism, produse și aparate de ultimă oră. Vă așteptăm cu drag!

Text: Iuliana Mămăligă