Ea vrea să cucerească showbizul și se pare că primii pașii au fost făcuți cu brio! Adolescenta de 11 ani, Alessia Vlad, cu numele scenic AVI, și-a lansat și cea de-a doua piesă. „Rebels” vine ca o invitație pentru toți tinerii ca să lupte pentru visurile lor!
„Rebels este o melodie veselă, ca și noi, dedicată rebelilor. M-am simțit grozav la filmări alături de întreaga echipă și sper ca munca noastră să fie bine primită. Am oameni cool în jurul meu, care mă susțin și alaturi de care am norocul să cresc foarte mult. Înainte de orice, muzica mea este bucurie, iar mesajele sunt pentru noi, pentru cei de vârsta noastră. Mi-aș dori să zâmbim cât mai mult și să nu uităm că, deși suntem mici, tineri, avem și noi de muncit și că munca ne face să ne îndeplinim visurile. Vreau să le mulțumesc părinților mei pentru că mă susțin necondiționat și că sunt alături de mine în drumul meu în lumea muzicii”, a declarat AVI.

Deși este din România, se pare că adolescenta are o relație frumoasă cu Republica Moldova! Mentorii care și-au pus amprenta în ceea ce știe Alessia despre muzică sunt ambii basarabeni, și aici vorbim de Anișoara Balmuș, profesoara de canto, și Vanotek, cel care i-a produs primele două piese și care a început deja să lucreze și la a treia.

Apropo, despre „Rebels”, Vanotek a declarat că „E o piesă la care am lucrat cu mult drag, piesa are un vibe fresh! Vocea se îmbină bine cu orchestrația și creează atmosfera de vară pe care o așteptăm cu toții.”

Menționăm că Alessia a început a cocheta cu muzica frecventând cursurile Atelierului de voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru. A participat la mai multe emisiuni TV și concerte de-ale Loredanei, iar acum un an a decis că e timpul pentru o carieră solo. Pe 1 iunie 2018 și-a lansat prima melodie „Sunday”. Mai jos aveți și ultima ei realizare!
Mai multe despre AVI aflați aici pe Facebook, YoutubeInstagram.