4 MONDEN by VIP magazin

Indiferent de timpul de afară, de chef sau stare de spirit, oportunitățile online ne sunt mereu la îndemână. Site-urile de livrări la domiciliu a celor mai sănătoase produse alimentare sunt pe val acum. Am făcut o selecție de patru magazine virtuale ale unor afaceri savuroase, perfecte pentru mesele în familie!

MUNCH.MD

E mai mult decât un site cu delicii, e despre mâncare bună și personalizată, doză de sănătate și echilibru. Îți sunt propuse și livrate meniuri atent selecționate pentru tine și casa ta. Filosofia acestei afaceri e de a menține armonia dintre corp, minte și suflet. Cele trei tipuri de programe: FIT, DRIFT și YOUTH sunt elaborate conform standardelor nutriționiste, iar meniurile vegane, all-in și sea sunt doar câteva dintre propunerile de pe Munch.md.

+ O varietate de meniuri                               
– Site-ul este doar în limba rusă

NATUR.MD

Un adevărat market virtual de bunătățuri sănătoase, Natur.md se bucură de popularitate în rândul consumatorilor. Lactate, patiserie, uleiuri, condimente, mezeluri, produse fără gluten și chiar alimente de tip kosher pot fi comandate pe site-ul Natur.md.
Un alt avantaj e că livrările se pot face și în afara țării. Așa că, iubitorii de bunătățuri eco de acasă au ocazia să se delecteze cu acestea comandând de pe Natur.md

+ Poți găsi și producători autohtoni
– Livrarea poate dura, uneori, prea mult

KAT FACTORY

Celebrele sucuri cu efect de detox pot fi acum livrate și la domiciliu! Pe Katfactory.md găsești o adevărată colecție de băuturi sănătoase, deserturi raw vegane și alte delicii pentru un corp de invidiat! Pe site-ul lor aflăm că băuturile numite azi Kat Factory nu conțin zahăr, conservanți sau potențiatori de aromă. Toate sucurile sunt pline de viață! Tot pe platforma online putem comanda meniuri retreat pentru trei sau cinci zile, când vrei să mănânci ceva lejer și să mai relaxezi un pic din mesele copioase!

+ Cei mai populari în domeniu
– Un aspect prea încărcat al site-ului

BIORGANIC RAW CAFE

Un adevărat pionier în domeniul localurilor cu meniuri raw, Biorganic mereu ne surprinde cu ceva plăcut și gustos. Pe lângă celebrele deserturi sau alte delicii pregătite sănătos, de pe site poți comanda și cosmetice, la fel, benefice organismului. Situat în sectorul Centru al capitalei, localul își așteaptă clienții cu drag, dar și pe site-ul biorganic.md

+ Cel mai popular local raw vegan din țară
– Livrare gratuită doar pentru cumpărături mai mari de 500 de lei

Abonează-te la articolele

Vip Magazin