8 bărbaţi despre femei

Scriitorul Vasile Ghica spunea că „femeia este lucrarea de diplomă a lui Dumnezeu la examenul de estetică”. Noi confirmăm spusele acestuia. Mai mult, ne-am propus să le întărim printr-un proiect special cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Aşa că am adunat opt domni cunoscuţi şi îndrăgostiţi de soţiile lor şi i-am îndemnat să le felicite cu acest prilej prin intermediul revistei noastre. Aşadar, luaţi aminte!

8 martie a trecut, dar sentimentele frumoase continuă să persiste!

Evgheni Arutin

34 de ani,
director artistic al agenţiei „Arutin”, către soţia sa, Lana

2f3a0811_2_optGingaşă. Specială. Fermecătoare.Unică. Frumoasă. Suavă. Glumeaţă. Misterioasă. Iubită. Sinceră. Blândă.

Adrian Lazarencu

38 de ani,
directorul general al reţelei de supermarketuri „Fourchette”, către soţia sa, Cristina

2f3a0731_2_optSunt fericit că ne-am născut oameni! Or, dacă eram ghiocel, de exemplu, m-aș fi scăldat în razele tale doar o dată pe an, nu zilnic. Sau, dacă eram lună, mi-aș fi căutat reflexia zi și noapte, dar tot bucuros aș fi fost să fiu cu așa soare alături. Sunt fericit să fiu împreună cu cea mai deosebită femeie din lume, iar acest sentiment, chiar dacă nu e spus cu glas tare în fiecare zi, e întipărit în ADN-ul meu.

Aurelian Pasecinic

44 de ani,
directorul general al „Sika Moldova”, către soţia sa, Inga

2f3a0410_1_optDraga mea, sunt bucuros de faptul că te am. Tu eşti întruchiparea frumuseţii tuturor anotimpurilor, nu doar a primăverii. Faptul că exişti în viaţa mea e mai mult decât o minune, e un dar pe care l-am primit cu braţele deschise de la destin. Eşti, cu adevărat, o femeie specială, iar iubirea noastră devine pe zi ce trece tot mai puternică, mai frumoasă. Te iubesc!

Roger Gladei

44 de ani, avocat, către soţia sa, Angela

2f3a0508_2_optȘtii să aduci primăvara în suflet și să dai culoare clipelor. Poţi să împrăștii norii și să aduci soarele, uneori doar cu un zâmbet cald. Te întâlnesc în visele mele, chiar și atunci când ele nu au culori. Te caut în gânduri și sunt trist atunci când nu te găsesc. „Atât de fragedă, te-asemeni cu floarea albă de cireș”. Ești unică. Ești tu.

Radu Chivriga

27 de ani,
CEO al Privesc.eu, către soţia sa, Nata

2f3a0606_1_optEa este soarele meu ce îmi luminează drumul vieţii. Ea este soarele meu ce mă îndrumă mereu. Ea este soarele meu care mă încălzește într-un moment mai răcoros. Ea este soarele meu care îmi alungă tristeţea. Ea este soarele meu care mă trezește în fiecare dimineaţă cu o mângâiere, cu un sărut, cu un cuvânt dulce. Ea este și va fi, mereu, soarele meu. Ea este soarele meu care nu va permite să se stingă flacăra iubirii noastre.

Vitalie Maistru

28 de ani,
prezentator la Publika TV, către soţia sa, Anastasia

2f3a0642_1_optCe ar fi bărbatul fără femeie? Pe cine ar iubi, pe cine ar asculta sau cui i s-ar destăinui? Femeia este o veşnică necunoscută pentru fiecare bărbat. Femeia este eterna iubire pentru el. Femeia este eterna dorinţă, eternul vis, lumina eternă din mintea fiecărui bărbat.

Mă faci să mă simt cel mai special, eşti jumătatea ideală pentru mine! Împreună, ne completăm. Te iubesc nespus de mult și îţi mulţumesc pentru tot!

Franco Sanna

47 de ani,
cofondator şi administrator al Casa Rinaldi în Moldova, către soţia sa, Elena

2f3a0548_1_optTot timpul am crezut că minuni pe acest pământ erau şapte, dar, de fapt, în viaţa noastră, zi de zi am descoperit că ele sunt opt şi tu faci parte din ele! Cu tine, viaţa mea este mai frumoasă, zilele sunt mai pline cu energia pozitivă ce se află permanent între noi. Punctul culminant a fost când mi-ai dăruit minunatul nostru fiu, Matteo, care, din fericire, seamănă mai mult cu tine!

Te iubesc!

Iurie Gologan

32 de ani,
prezentator la Moldova1, actor, către soţia sa, Daniela

2f3a0588_1_optTe regăsesc în fiecare anotimp ca pe un simbol al iubirii şi al frumuseţii, iar începutul de primăvară nu face decât să reconfirme acest adevăr.

Te felicit, draga mea, cu ocazia renaşterii naturii, cu ocazia acestei zile devenite un simbol al femeii şi, prin intermediul acestei imagini, pe care am ales-o cu responsabilitate, îţi lansez multă inspiraţie şi dragoste de viaţă, iar titlul unuia dintre spectacolele tale să te însoţească mereu şi să-ţi aducă aminte că „E Timpul Tău!”.

 

 

Coordonare şi text: Iuliana Mămăligă
Foto: Natalia Mitereva

Loc: Concept store „Parad Luxury”

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin