The Motans – Showbiz | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Artist, solist, compozitor
Data și locul nașterii: 02.08.1989, or. Chișinău
Coordonare: Svetlana Tataru
Foto: Dan Beleiu

Opt videoclipuri cu circa 30 milioane de vizualizări pe YouTube și alte zeci de milioane pe Facebook, participarea la primul concert „Drive In” din București, dar și la cel mai mare concert din pandemie organizat de #MareaUnireZu. Puțin sau mult pentru un artist într-un an precum e 2020? Cert e că Denis Roabeș nu s-a oprit și a tot creat în acest timp, lansând chiar și al doilea său album din carieră cu denumirea de „My Rhythm and Soul”. Sugestiv de altfel, pentru că ceea ce face e mai mult de cât muzică… e viața lui.

ÎNTR-UN AN ATÂT DE ATIPIC și de dificil precum a fost 2020, ca și în cazul multora dintre noi cred că realizările au fost la un nivel extrem de personal, am stat mai mult cu propria persoană, am devenit mai conștient de mine, de trăirile mele.

SINGURA MEA COMPETIȚIE SUNT EU, nu concurez cu nimeni altcineva. Să numim asta un atu.

AȘTEPT CU NERĂBDARE ziua în care nu vom mai vorbi despre tot ce s-a întâmplat în ultimul an. Mi-e dor de concerte, de public. Mi-e dor să cânt în fața publicului.

OMUL CARE MĂ INSPIRĂ ESTE MAMA MEA. Pentru că este cea mai minunată persoană din lume.

FERICIREA AUTENTICĂ vine din interior. Și e ca un puzzle, e compusă din foarte multe lucruri mici. Mă fac fericit și muzica, și motanul meu, și persoanele dragi, și un ceai, o narghilea… Pentru că sunt deja fericit.

ÎMI PLACE FOARTE MULT FIZICA, pot spune că sunt chiar pasionat și încerc pe cât posibil să studiez și să mă mențin informat.

NU CRED CĂ AM FOST pus până acum în fața unor alegeri cu adevărat dificile. Și sper să fie la fel și de-acum înainte.

SUNT SIGUR CĂ VIAȚA MEA AR ARĂTA UN PIC ALTFEL dacă măcar pentru o zi orice activitate ar începe după ora 12. Nu prea sunt fanul trezitului de dimineață de nevoie.

DESTINUL NE OFERĂ ÎNDEPLINIREA ORICĂREI DORINȚE, nu doar a trei dintre ele, precum o făcea lampa lui Aladin. Pare atât de limitativă povestea celor trei dorințe, nu rezonez cu ea.

AR FI FRUMOS SĂ DEPĂȘIM ACEASTĂ PERIOADĂ cât mai curând și să ne bucurăm pe deplin de viață. Și să dăruiesc publicului cele mai frumoase piese!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin