Actorul român Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la 83 de ani

Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani. Artistul avea mai multe probleme de sănătate și se afla internat la Spitalul Universitar din București.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis conducerea instituției medicale.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai importanți și îndrăgiți actori de comedie din România. Artistul adus contribuţii importante teatrului de revistă, televiziunii şi cinematografiei româneşti.

Arșinel a fost cunoscut în mod special pentru duetul umoristul cu Stela Popescu.

Actorul a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din România și străinătate, dar și în numeroase producții cinematografice și seriale TV.

În anul 2017, actorul a fost internat pentru probleme cardiace, atunci când i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. Era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială. Alexandru Arșinel a făcut în 2013 un transplant renal la Cluj-Napoca. De asemenea, el a suferit cinci intervenţii la coloană. Ieri, inima actorului a cedat.

Să ne amintim câteva scenete memorabile cu Alexadru Arșinel și Stela Popescu:

 Cine e Didina? 

Cât dai mielul?

Billy Boy

Abonează-te la articolele

Vip Magazin