Alina Cebotari, pe covorul roșu de la Cannes (Foto)

Festivalul de film de la Cannes din acest an a adunat o mulțime de vedete din întreaga lume, printre acestea sunt și persoane publice de la noi. Alina Cebotari, fondatoarea brandului Mia Bella, a strălucit pe covorul roșu, într-o creație proprie.

Femeia de afaceri a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film.

Bineînțeles, creația pe care a purtat-o este una proprie. Rochia de un roz pudrat a atras toate privirile.

Întrebată de VIP Magazin, Alina Cebotari ne-a povestit că pentru crearea rochie s-au folosit peste 40 de metri de stofă și 43 de flori confecționate manual.

„Este o rochie gândită în exclusivitate pentru acest eveniment. A ieșit exact așa cum am visat-o: vaporoasă, elegantă, rafinată și plină de feminitate”.

„A fost o onoare pentru mine să mă aflu la festivalul de la Cannes, alături de alte o mulțime de vedete recunoscute internațional. Am fost mândră să reprezint brandul Mia Bella pe covorul roșu. Vreau să încurajez toate femeile să muncească pentru visele lor, pentru că acestea pot deveni realitate.”

Apariția Alinei a fost completată de un coc răvășit și un make-up impecabil.

Amintim că evenimentul de la Cannes este un festival cinematografic de mare prestigiu internațional, care se desfășoară în fiecare an, în luna mai, în sudul Franței. Festivalul este vizitat în fiecare an de cele mai importante personalități din cinematografie.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin