Alina Cebotari: Pot transforma zero în orice cifră îmi doresc | #40under40

ALINA CEBOTARI

Fondatoare Miabella

De la vis la realizare ar fi doar doi pași sau doi ani de muncă continuă, încredere în sine și dedicaţie, paradox și talent. Într-o lume monotonă și plină de nuanţe gri, ea vine să ne amintească că suntem femei, că ne-am jucat cu păpușile, în copilărie, suntem tandre și puternice și că trebuie să arătăm de fiecare dată senzaţional! Visul nu și l-a păstrat doar pentru ea, ci l-a împărţit cu mii de femei din Moldova și dincolo de hotare. Ea este Alina Cebotari, cea care a creat brandul Miabella, un brand ce se vrea un imperiu.

Miabella este un generator de frumos. Dacă nu mi-ar plăcea să fac asta, poate nu ar ieși atât de bine. Eu niciodată nu am simţit că am obosit. Fizic obosesc, dar niciodată de Miabella. Tot timpul o numim ea, la persoana a III-a. Noi lucrăm la Miabella, noi creăm pentru Miabella.

Miabella este un personaj inventat. Ea este femeia cochetă, rafinată, perfectă. Ea este un tipaj pe care l-am oferit femeilor și bărbaţilor care le admiră. Și ei l-au primit cu căldură. Sigur că Miabella este și despre mine. La ea totul e cu atitudine, iar culoarea și liniile îndrăzneţe o definesc indiscutabil.

Noi toate ne-am jucat cu păpușile Barbie când eram mici. La început așa a fost și Miabella. În timp însă, a crescut, a devenit o doamnă elegantă și sexy. Noi îi dăm atitudine, puţină maturitate și multă senzualitate. Miabella este o stare, o emoţie, nu doar o haină.

De multe ori femeile vin la showroom cu gândul la o piesă vestimentară în nuanţe de negru, dar pleacă acasă cu una de o culoare aprinsă senzaţională. Ne place să facem acest lucru, să ajutăm femeile să se redescopere. Să experimenteze. Să surprindă. Să devină mai speciale. Odată cu ele, ne redescoperim și noi – angajaţii Miabella.

Nu trebuie să aștepţi susţinere de nicăieri. Eu nu am avut-o. Am visat, am construit, am deschis, am făcut. Până la urmă, vor exista oameni de o parte și de alta, care vor critica și care vor aprecia. Totuși, istoriile noastre despre succes sunt diferite, la fel și experienţele de viaţă, concluziile, ipotezele.

De la economie și drept la design vestimentar. Nu știu care este explicaţia. Eu am făcut facultăţile pentru că societatea așa vrea sau așa așteaptă de la tine – să ai studii. Fac parte din generaţia copiilor ghidaţi de părinţi și de opinia societăţii, sigur. Între timp, m-am ţinut de visul meu. Nu știam că voi face design vestimentar, nu am studii în domeniu. Totuși, când vrei cu adevărat ceva – nu renunţa.

MIABELLA ESTE PREZENTĂ ÎN 3 ȚĂRI: MOLDOVA , ROMÂNIA ȘI RUSIA

Zero este zero. E nimic din punct de vedere matematic. Dar poate fi interpretat diferit, din diferite puncte de vedere. Poţi să pornești de la zero. El poate fi un început. Zero nu mă sperie, îl pot transforma în orice cifră îmi doresc.

Cred în puterea gândului. Ea e magică și învăţ să nu o ignor. Lucrurile, oamenii, circumstanţele se aranjează în așa mod încât ajungi la ceva frumos, perfect. Dacă gândești frumos – totul se întâmplă frumos. Trăiesc cu puterea gândului, probabil ea mă și călește și îmi oferă puterea de a fi parte a societăţii de astăzi.

Visele mele nu necesită zgomot. Pur și simplu fac pași spre ele. Niciodată nu le-am dat voce. Mi le spun mie, nu și altora. Miabella a fost un vis, până la urmă. Și eu l-am realizat. Sunt om împlinit acum. Și e important să nu renunţăm la visele noastre, fie ele mici sau mari.

Regrete avem cu toţii. Dacă le recunoaștem sau nu, asta e altă întrebare. Regretul meu chiar este că nu am făcut mai devreme ce îmi place. Că n-am cunoscut-o pe Miabella mai devreme. Dar niciodată nu e târziu. Probabil am riscat, pentru că n-am avut un business plan, dar a fost o provocare pe care mi-o doream! Și riscul a meritat, zic eu.

Pe Miabella nu aș vinde-o. Nu! Pentru niciun preţ. Nici nu aș putea să-mi imaginez asta. În orice situaţie aș vinde altceva. Pe Miabella nu aș trăda-o niciodată.

S-ar putea să plec în altă ţară, dar acum sunt bine acasă. Vreau să fiu cât mai mult aici. Vreau să ofer posibilitate cât mai multor femei să lucreze și să creeze.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin